Dana Rogoz (36 de ani) avea doar 18 ani când a început relația cu regizorul Radu Dragomir (55 de ani) și iată că au mai trecut încă 18 în care au realizat împreună aproape totul. Au o casă superbă în centrul Capitalei, doi copii minunați, proiecte comune legate de teatru și de film, aceleași pasiuni, griji și planuri. Zilele trecute, cei doi au împlinit 10 ani de cununia civilă (10 iulie) și 10 ani de la nuntă (14 iulie), iar aniversatea i-a găsit la muncă. Cei doi s-au aflat pe platourile de filmare ale unui scurtmetraj scris și regizat de Dana Rogoz. Au avut însă parte de surprize din partea colegilor de la filmare, au primit un tort superb, li s-a cântat „La mulți ani” și au încheiat momentul cu un sărut pasional. Dana a sărit efectiv în brațele soțului ei, iar imaginile sunt cât se poate de autentice, emoționante și spontane. (vezi video mai jos)

„Azi, 10 ani de la nunta noastră. Nu cred că puteam să sărbătorim mai frumos această zi decât așa cum s-a nimerit acum, lucrând împreună, susținându-ne în continuare unul pe celălalt, crezând la fel de tare unul în celalalt. La multi ani, nouă! Te iubesc enorm. Avem cea mai frumoasa poveste de iubire pe care o cunosc. Trebuie să o vedeți pe stories pe Lia, cântându-ne La Multi Ani la micul dejun”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram, în dreptul unor imagini de la nuntă.

Dana Rogoz și Radu Dragomir, 10 ani de căsătorie și 18 de relație

Într-adevăr, fiica lor, Lia (2 ani) a fost adorabilă în timp ce le cânta părinților ei „La mulți ani”, la micul dejaun, ținută în brațe de tatăl ei (vezi video mai jos). Micuța nu se mai oprea din cântat, spre bucuria celor acre erau de față și o apaludau. „10 ani de căsătorie. 18 ani de relație. Uite tot așa de uniți și de fericiți să rămânem, Radu, și în anii ce vor urma! La multi ani, nouă!”, a mai scris actrița, cunoscută de toată lumea drept Abramburica de la Abracadabra sau Mimi din „La bloc”.

Dana Rogoz avea doar 18 ani când s-a îndrăgostit de Radu Dragomir

Povestea de iubire dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir a fost îndelung comentată, pe de o parte din cauza diferenței de vârstă dintre ei, de 19 ani, pe de altă parte din cauza divorțului lui Radu. Regizorul a divorțat de actrița Ozana Oancea, cu care are un băiat în vârstă de 20 ani. Barbu este însă apropiat de frățiorii lui mai mici, Lia (2 ani) și Vlad Luca (8 ani), și a fost deseori prezent la evenimentele de familie ale Danei și ale lui Radu. Mai mult, el a fost cel care a ales unul dintre prenumele frățiorului mai mic, și anume Luca. Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit pe 10 iulie 2012, iar pe 14 iulie au făcut o nuntă ca-n basme, la Palatul Mogoșoaia.

dana-rogoz-si-sotulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Dana Rogoz, ședință foto în costum de baie. A pozat-o chiar soțul ei. „«Ești prea slabă, ți se văd coastele, ești anorexică?» Pe toate le-am auzit”

Citește și: Dana Rogoz a ascuns un secret timp de 8 ani! Abia acum l-a spus