Premiera mondială a sezonului 5 din „The Crown” a avut loc marți, 8 noiembrie, la Teatrul Regal Drury Lane din Londra. Au fost prezenți actorii din distribuția serialului, iar printre ei a strălucit și actrița Dana Rogoz, care a ajuns la Londra la invitația Netflix. Dana a purtat o rochie verde, creată de designerul Ludmila Corlățeanu, care a contrastat frumos cu părul ei lung, șaten-roșcat.

Dana Rogoz a strălucit la Londra, la premiera „The Crown”

„Aseară, onorată să fiu prezentă la premiera mondială a sezonului 5 al serialului The Crown. Începând de astăzi, noul sezon, care este absolut impecabil, poate fi urmărit și în România. Eu am vazut ieri seară, într-o companie extraordinară, primul și cel de-al treilea episod. Iar acum abia aștept să ajung acasă, să deschid Netflix și să urmăresc tot sezonul. Este pur și simplu o încântare”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram, în dreptul unor imagini de la premiera „The Crown”.

Dana Rogoz, înainte de premierăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pe covorul roșu a strălucit actrița australiană Elizabeth Debicki, în vârstă de 32 de ani, care o interpretează pe Prințesa Diana. Elizabeth a purtat o rochie neagră, cu tăieturi îndrăznețe, și a pozat alături de partenerul ei din serial, Prințul Charles, căruia îi dă viață actorul Dominic West. Fiii celor doi, Harry și William, sunt interpretați de Will Powell și Timothee Sambor. La premiera „The Crown” a fost prezentă și actrița care o joacă pe Camilla Parker Bowles. Este vorba despre Olivia Williams, în vârstă de 54 de ani, care a optat pentru un costum roșu aprins.

Citește și: VIDEO Dana Rogoz și Radu Dragomir, 10 ani de căsătorie și 18 de relație. Sărut pasional, tort pe platourile de filmare și o surpriză adorabilă de la fiica cea mică

Citește și: 40 de ani de la moartea lui Grace Kelly. Ea și prințesa Diana au avut destine asemănătoare. Până și moartea lor a semănat