Recent, Dana Nălbaru își anunța fanii de pe Instagram: „În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit”. Iată că pe 22 iunie melodia „Pe genunchi, eu” a fost urcată pe Youtube și a primit numai reacții pozitive.

Dana Nălbaru a revenit în muzică

„Pașii mei s-au oprit la răscruce de drum / N-am știut încotro să mă duc / N-am știut încotro s-o apuc / Mi-a fost frică să nu greșesc iar / Am simțit că e totun-zadar / Și sleită-n puteri am căzut/ Vocea mea a strigat către tine, Isus, Tu mă știi cine sunt, tu mă vezi, nu m-ascund / Mi-ai promis că de mână mă ții / Tu lumină în viață să-mi fii / Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”, așa începe piesa, de o emoție pură.

Într-o mare de melodii despre bani, dragoste, putere, infidelități, Dana Nălbaru a avut curaj să revină cu o piesă în care cântă numele lui Isus. A și simțit nevoia să vorbească despre asta: „Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”, a scris artista, pe Instagram.

Dana Nălbaru a atras mult timp atenția cu cei trei copii minunați pe care îi are, dar iată că acum face ceva pentru sufletul ei și pentru fanii care i-au iubit vocea. Sofia (16 ani) și Kadri (6 ani) sunt copiii ei naturali, din relația cu actorul Dragoș Bucur, iar Roxana (10 ani) este fetița pe care cei doi au adoptat-o în urmă cu 5 ani.

dana-nalbaru-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dana Nălbaru a ieșit din trupa Hi-Q în anul 2003

Și în 2019, Dana Nălbaru s-a întors la marea ei dragoste, muzica. Atunci, ea a fost implicată în campania «Redescoperă iubirea» și a lansat o piesă cu un mesaj puternic, intitulată „Drama”. Melodia vorbește despre suferința oamenilor la 40 de ani, despre divorț, probleme în carieră, descoperirea spiritualității. Videoclipul a fost regizat chiar de soțul ei, actorul Dragoș Bucur, producător muzical fiind Julian Wharton (Londra).

În 2003, Dana Nălbaru ieșea din trupa HI-Q, înființată în 1996, și în care a cunoscut un succes fulminant alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Dana își dorea o carieră solo la acea vreme, iar băieții au înlocuit-o cu Nicoleta Drăgan. După șase ani de colaborare, în locul Nicoletei Drăgan a venit Anya (Ana Buxai), pentru o perioadă de doi ani.

Citește și: Dana Nălbaru, anunț incredibil despre fiul ei: „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul. La 6 ani citea deja o carte pe zi”. Ce a descoperit acum soția lui Dragoș Bucur

Citește și: Fetița adoptată Dana Nălbaru și Dragoș Bucur a împlinit 8 ani. Ce fericită e Roxana!