Cătălin Scărlătescu (50 de ani) și Doina Teodoru (33 de ani) au arătat că nu e numai lapte și miere în relația lor, iar stresul din America Express a dus și câteva mici certuri între ei. Prima oară s-au certat din cauza lui Cătălin, iar acum din cauza Doinei. Se pare că nici unul dintre ei nu rezistă la tachinări mai zdravene, așa că flama se aprinde ușor.

doina-teodoru-catalin-scarlatescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Momentul în care Doina Teodoru în face „bunic” pe Cătălin Scărlătescu

În episodul difuzat în 19 februarie, în goana spre amuletă, Doina și Cătălin au găsit o mașină care să îi scoată în afara orașului și au aflat că, de fapt, se aflau într-o zonă foarte periculoasă. „E periculos să umblați așa. Mai bine vă duc eu”, le-a spus șoferul.

La un moment dat, șoferul a întrebat-o pe Doina dacă chef Scărlătescu este șeful ei. „Nu, nu e șeful meu. E bunicul meu”, a răspuns ea, râzând, în timp ce Cătălin a fost vizibil deranjat de răspunsul ei.

„Mulțumesc mult că m-ai făcut bunic”, a spus juratul de la „Chefi la cuțite”, care este cu 17 ani mai mare decât Doina. „Mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, a mai spus actrița, încercând să-l ia de gât pe Câtâlin, însă acesta i-a împins brațul.

Doina Teodoru a împlinit pe 15 noiembrie 2022 vârsta de 33 de ani. Este o scorpioancă feroce. Iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, este născut pe 20 iulie 1972, așa că anul trecut a schimbat prefixul și a împlinit 50 de ani. Este născut în zodia Racului. Între ei este o diferență de vârstă de 17 ani, dar evident că nu contează în ecuația iubirii. Însă, iată, că glumele despre vârstă nu sunt bine tolerate de chef Cătălin.

„Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim. Într-adevărat, am auzit că a fost un mare crai. Asta m-a ținut în loc, eu căutam o relație serioasă, dar a insistat foarte mult să mă asigure că nu mai e așa, că vrea ceva serios. Și foarte frumos a evoluat relația, incredibil de frumos”, povestea Doina, la „Chefi la cuțite”.

Citește și: De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express: „Uneori mi se pare că uiți…”. Ce cuvânt a deranjat-o foarte tare pe Doina

Află tot ce trebuie să ştii despre Mexic, Republica Dominicană, Columbia şi Guatemala!