După 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale și de televiziune, Andra și Smiley au lansat melodia „Doar vina ta”, o premieră în relația și în carierele lor. Lansarea a avut loc pe 13 octombrie, iar de atunci toată lumea fredonează refrenul, iar asta se vede în afișările contabilizate de Youtube. Peste 3 milioane de vizualizări a strâns videoclipul regizat de Iulian Moga.

VIDEO Cum i-au „trolat” Gina Pistol și Cătălin Măruță pe Andra și pe Smiley

E drept, piesa a avut parte și de o promovare acerbă, iar aici au contat și numele sonore ale protagoniștilor, Smiley și Andra. Mai nou, și partenerii lor de viață au pus umărul și au dus până la capăt o idee genială. Cătălin Măruță și Gina Pistol apar pe post de „troli” într-un filmuleț în care, chipurile, Andra și Smiley repetă piesa. Măruță și Pistol apar ca din senin și încep să danseze haotic și să îi bruieze pe artiști. Reacțiile celor doi sunt neprețuite, vorba reclamei. „Trupă nouă pe piață! Păzea, avem și dansatori!”, scrie Smiley, pe Instagram, în dreptul filmulețului cu pricina. Fanii sunt în delir și i-au felicitat pentru idee și pentru prietenie, mai ales că Gina și Măruță nu au mai ținut cont că lucrează la televiziuni rivale. Cătălin realizează emisiuea „La Măruță”, la PRO TV, iar Gina prezintă „Chefi la cuțite”, la Antena 1.

Ce spune Smiley despre piesa cu Andra

„Este o piesă pe care am compus-o cu dedicație pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi și iată că momentul acesta mult așteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie și proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent”, am lucrat împreună la „Vocea României” și la alte producții și tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră și iată că acum apare „Doar vina ta” care sperăm să cucerească.”, povestește Smiley, artistul care cântă, dar și semnează versurile și muzica noii piese alături de Șerban Cazan.

Citește și: Smiley și fiica, tandrețe absolută într-o singură imagine: „Cât înseamnă o îmbrățișare…”

Citește și: VIDEO „Șefa” Eva Măruță, reacție incredibilă după ce tatăl ei i-a spus lui Denise Rifai că e superbă. Scena din trafic care a devenit virală