Deși a fost postat recent pe TikTok, am aflat că filmulețul cu pricina datează din luna mai, când Liviu Vârciu și Anda Călin au participat la PokerStars Players’ Party, o petrecere exclusivistă care s-a ținut la Monte-Carlo Bay Hotel & Resort’s Sport Club. Tocmai în acel loc luxos, Liviu a filmat-o pe Anda în timp ce aceasta se descălța și pășea desculță pe aleile din grădina resortului din Monte Carlo.

varciu-andaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Liviu Vârciu, către iubită: „Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei”

Anda avea în picioare pantofi Christian Louboutin nude, cu celebrele tocuri de 12 cm, despre care femeile recunosc că sunt un chin pe bani mulți. Biata fată nu a mai suportat durerile de picioare și a preferat să calce cu tălpile goale pe asfalt, deși purta o ținută elegantă, compusă din două piese, sacou și pantaloni bej. „Ce faci, iubire?”, o întreabă Liviu Vârciu. „Deci asta se întâmplă când trăiești la țară, știi. Trăiești la țară, te descalți. Ia-o ușor prin Monaco… Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei”, spune Vârciu în filmuleț. Se vede că Andei nu i-a picat foarte bine, dar nici nu a iscat vreo ceartă.

@liviu.varciu #foryou #romania #monaco #adjud #vrancea ♬ original sound - LIVIU VARCIU

Reacția lui Liviu nu a fost una tocmai potrivită, dar să nu uităm că Anda îi cunoaște cel mai bine glumele și știe cum și când să reacționeze. Inclusiv oamenii de pe TikTok îi dau dreptate Andei legat de durerile pe care ți le provoacă acei pantofi de 1000 de euro. „Dulceață de femeie, s-o iubești toată viața! Frumoșilor”, „Dacă aș avea și eu pantofi ca ăia, și eu m-aș descălța”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Liviu Vârciu are o relație cu frumoasa Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (5 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (2 ani). Liviu Vârciu mai are o fată, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu.

Citește și: Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui. Micuțul a împlinit 2 anișori și seamănă leit cu tatăl său. Ce fericit e artistul cu cei trei copii!

Citește și: VIDEO Liviu Vârciu și-a pus saună și jacuzzi pe acoperișul vilei. Cum arată oaza în care se relaxează cu iubita și copiii