Ioana Ginghină (44 de ani) trăiește pe roze acum, alături de Cristi Pitulice, bărbatul cu care vorbește, deja, despre căsătorie. A lăsat trecutul în urmă, iar suferința divorțului de Alexandru Papadopol pare că s-a stins. Ioana Ginghină este invitata lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, în ediția care va avea premiera luni seara. Ioana vorbește pe șleau despre relațiile ei amoroase, despre căsnicia cu Papadopol, dar și despre iubirea pe care a trăit-o alături de Cove.

Citește și: Alexandru Papadopol, invitat la nunta fostei soții, Ioana Ginghină? Ce spune actrița

Citește și: Ioana Ginghină, planuri de nuntă cu iubitul: „Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla”

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are altă relație

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol nu mai este fericit în căsnicie? A povetit chiar ea: „Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit”. „Și tu cum ți-ai dat seama că el are ceva cu Adriana? (n.r.actrița Adriana Titieni)”, a întrebat Cătălin Măruță. „Păi am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a povestit Ioana.

ioana-ginghina-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Toate acestea e petreceau înainte de divorțul din vara lui 2019, așa că acum sunt doar amintiri neplăcute. Ioana și Papi au reușit să facă face și să se înțeleagă, de dragul fiicei lor, Ruxandra. „Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. M-am simțit atât de bine și mă bucur din tot ufletul că am dat de omul ăsta, de Cristi, care e deschis să înțeleagă acet lucru”, a mai spus Ioana Ginghină.

Puțini își mai amintesc că Ioana Ginghină a avut o relație cu Gabriel Coveșeanu, alias Cove, relație care s-a terminat însă în 2006, când în viața actriței a apărut Papadopol. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru celebra telenovelă „Numai iubirea”, iar în 2007 s-au căsătorit. Ioana i-a povestit lui Măruță cum s-a încheiat relație cu Cove: „Mi-am făcut bagajele și am plecat de acasă”.

„Dar Cove, băiat mișto”, concluzioneză Măruță. „Da, Doamne ferește, chiar m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul în perioada aia (n.r. apartamentul în care s-a mutat apoi Papadopol)”, spune Ioana, râzând.