Pe Cristina Almășan cu siguranță ai „întâlnit-o” pe rețelele sociale, mai ales dacă butonezi telefonul foarte des, în special pe TikTok. Celebra vloggeriță a anunțat pe 1 iunie că este însărcinată, iar weekendul acesta a dezvăluit sexul bebelușului. Ea și partenerul ei, hairstylistul Ufuk Cirdi, au organizat o petrecere de „gender reveal”, ceva relativ nou prin România, dar extrem de popular în străinătate.

Ce este o petrecere de „gender reveal”

E plin TikTok-ul cu filmulețe de la astfel de petreceri, la care cuplul anunță, în prezența familiei și a invitaților, ce sex are bebelușul lor. A nu se confunda cu petrecerile „baby shower”, și acesta un obicei împrumutat, dar care are alte caracteristici. La „gender reveal”, părinții apelează la tot felul de idei, unele trăsnite, altele foarte populare, pentru a anunța dacă vor avea fetiță sau băiețel: baloane umplute cu confetti roz sau albastre, tort cu cremă roz sau albastră, spray-uri cu vopsea roz sau albastră, pinata cu conținut roz sau albastru etc. De cele mai multe ori, părinții nu știu sexul copilului, alegând o persoană apropiată care să fie informată de medic și care, apoi, să se ocupe de organizarea petrecerii.

@louismflr

♬ original sound - Louis Florea

Cristina Almășan a devăluit sexul bebelușului

Așadar, la petrecerea de „gender reveal” organizată de Cristina Almășan am văzut cam ce fac cei mai populari tiktokeri din lume. Cuplul a închiriat un avion de mici dimensiuni, de genul celor pe care le vedeți pe Litoral, cu publicitate aeriană. Apoi, în prezența invitaților, a așteptat ca acesta să survoleze locul petrecerii și să dezvăluie, cu fum roz sau albastru, ce sex are bebelușul. Imaginile sunt, evident, spectaculoase, iar reacția Cristinei, de neprețuit. Ea a spus că își dorește o fetiță, iar fumul a fost…roz! Invitații au fost și ei împărțiți în tabere: cei care își doreau fetiță au purtat pe piept un abțibild roz, iar cei care își doreau băiețel, un abțibild albastru. Videoclipul publicat de Leo Dumitru, un alt tiktok-er cunoscut, are deja peste 110.000 vizualizări în nici 12 ore.

@leoodumitru

FELICITAAAARI

♬ original sound - Leoo Dumitru

Cine e Cristina Almășan

Cristina Almășan s-a născut pe 30 iulie 1992, la Sânnicolau-Mare, așa că luna viitoare va împlini 30 de ani. A cochetat cu actoria, dar viața ei s-a schimbat în 2013, când l-a cunoscut pe Mihai Alexandru Hash, alias ”Mikey Hash”, cunoscut de publicul larg drept primul vlogger din România. Inițial s-a ocupat de postările lui în social media, după care, în 2017, a prins și ea gustul online-ului și s-a apucat de vlogging. Relația și sarcina le-a dezvăluit recent, tot în online.

“Mereu am fost o persoană spontană și mi-a plăcut să iau viața prin surprindere cu deciziile și visurile mele, însă anul trecut viața a ales să întoarcă roata și să mă surprindă în cel mai frumos mod. Mi-am întâlnit dragostea, m-am redescoperit și am fost fericită din toată inima! Nu a fost deloc cum îmi imaginam eu în copilărie…a fost mult mai bine. Universul mi-a dat mai mult decât am cerut! Din dragoste și fericire s-a născut și cel mai așteptat dar al vieții mele și acum am văzut cum este să fii copleșit de emoție și să aștepți cu nerăbdare provocările și bucuriile zilei de mâine. Copile, Ufuk Cirdi, vă mulțumesc că m-ați ales în viața voastră și sunt fericită că vă pot numi familie. Vă iubesc!”, a scris ea, pe Instagram.

Citește și: VIDEO Laura Cosoi și-a dus fetița acasă. Imagini emoționante de la maternitate

Citește și: Pepe, primele declarații după ce a devenit tată de băiat. De ce nu vrea să arate bebelușul: „În familie se împart și necazurile și bucuriile”

@denismtr felicitări @cristina_almasan ♬ Forever - Labrinth
cristina-almasan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9