Cristi Borcea a explicat de ce a făcut tot posibilul ca femeile cu care a făcut copii să ajungă să se înțeleagă atât de bine, să nu existe gelozii și rivalități. S-a gândit în primul rând la copii și la liniștea lor.

“Am avut interesul să fiu cât mai bine cu ele, să crească toți copiii într-un mediu civilizat, normal, și să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt foarte bine, eu sunt bine”, a povestit Cristi Borcea în cadrul podcastului.

Vezi și: Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „Momentul în care a trebuit să aleg a fost crucial”. Cum a început, de fapt, povestea de iubire

Vezi și: Cristi Borcea dă cărțile pe față despre relația. Când a început, de fapt, relația cu Valentina Pelinel?

Cristi Borcea, lucruri nespuse despre cei 9 copii și mamele lor

Cristi Borcea a mărturisit câteva lucruri speciale și despre Valentina, actuala lui soție, de care îl leagă o poveste ca-n filme. “Eu nu credeam niciodată că pot să renunț la fotbal. Am avut pasiuni, și pescuitul și vânătoarea, dar nu credeam vreodată că voi ajunge să renunț să mă uit la un meci de fotbal. Uite, eu prefer acum să stau cu Valentina, stăm pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, jucam și remi, vorbim, și nici nu mă uit la meciurile de fotbal”.

Întrebat dacă este o persoană care crede în suflete pereche, Cristi Borcea a spus că abia la maturitate a putut conștientiza acest lucru. “Depinde de perioada în care întâlnești acea persoană. Dacă Valentina mă prindea acum 20 de ani, nu putea să mă țină în frâu sau să stau acasă. De-asta ți-am spus că nu regret nimic din ceea ce am făcut în viață, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, atunci când a trebuit”.

“Crezi în loialitate, în fidelitate?”, l-a întrebat Nasrin, moderatoarea podcastului. “Da, păi dacă nu aș crede aș lua-o razna. Cel mai important este să le ai în familie. Dacă nu, ești destabilizat”, spune fostul boss de la Dinamo.

cristi-borcea-valentina-pelinel-copii-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cristi Borcea: “Valentina vine cu o energie pozitivă extraordinară”

“Acum îmi văd de familie, de copii, sunt un om care a muncit enorm, care a trecut prin toate fazele și etapele vieții, dar care a lăsat ceva în urmă peste tot pe unde a trecut. Nu aș schimba nimic din viața mea. Toate perioadele au fost frumoase, am 9 copii de care sunt mândru. Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări ale mele.

Valentina vine cu o energie pozitivă extraordinară, iar copiii se iubesc toți și se înțeleg extraordinar de bine. E bataie pe Milan. Alex (n.r. fiul pe care îl are cu Alina Vidican) îmi spune: «Dar e fratele meu». Gloria îmi zice: «Tati, nu mă lasă să mă joc cu Milan». Melissa stă cu ei, Carolyn, deci toti. Patrick a stat și el o lună de zile la ei (n.r. în America)”.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Pe 3 dintre ele le-a dus și la altar

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, iar pe 3 dintre ele le-a dus și la altar: pe Mihaela, Alina și Valentina. Numai în pușcărie a făcut 4 copii. A intrat în penitenciar în 2014 şi a fost eliberat pe 2 iulie 2018, după condamnarea în Dosarul Transferurilor. „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie (n.r. cu Alina Vidican). Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, povestea Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO.

Fostul boss de la Dinamo a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. 

Pe prima a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii: pe George Alexandru (9 ani) şi pe micuţa Gloria (7 ani). Pentru avocata Dana Voiculescu a fost doar amant şi din iubirea lor a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 15 ani. Ulterior, cu Valentina a mai făcut 3 copii, Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile: „Nu am spus asta niciodată public”

Citește și: Cristi Borcea e istorie! Alina Vidican e mai fericită ca niciodată alături de noul soț milionar