Thassos, cunoscută drept ”insula de smarald”, este la doar nouă ore de mers cu mașina de București, de aceea reprezintă una dintre destinațiile de vacanță preferate de conaționalii noștri. În Thassos se întâlnesc și numeroase plaje cu distincția Blue Flag, precum Golden Beach, Skala Prinos, Pefkari, Makriamos și Limenas. Blue Flag oferă garanţia că nisipul şi apa sunt curate.

Costi Ioniță face praf Thassos

Dar iată că nu toată lumea e mulțumită de insula de la Marea Egee. Costi Ioniță a desființat, practic, această destinație, în câteva filmulețe pe care le-a pus pe TikTok, acolo unde este urmărit de peste 300.000 de fani. Celebrul compozitor și solist a fost nemulțumit de calitatea apei… la mal: „Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță”.

@costi Reply to @marcelcostin2 #viral #fortza #costi #fy #fyp Mizerie in Grecia #thassosgreece ♬ Monalisa - Costi & Faydee & Marra

„Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România!”, spune fostul concurent de la „Survivor” într-un filmuleț.

„Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!”, spune Costi Ioniță în alt video.

@costi Mizerie in apa “curată” a Greciei 🇬🇷 Tot Romania e Fortza 🇷🇴💪💥 #greece #costi #fortza #romania #fy #fyp #viral ♬ LUANA Faydee x Costi - CostiOfficial

Impresiile lui Costi Ioniță nu au fost împărtășite și de turiștii care se află în acel moment acolo și care i-au atras atenția că în zona respectivă a fost furtună și de aceea apa arată așa. „Nu am văzut așa ceva în apa din Grecia și nici nu cred așa ceva”, „Este natură, nu bazin”, „Ieri am venit în Grecia și chiar este foarte curată apa. Depinde de locul în care sunteți, nu toată Grecia e la fel”, „În Grecia nu este voie să fie furtună în larg?”, „Eu am fost de peste 6 ori în Thassos, sub nici o formă nu există așa ceva”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

thassos-grecia-reiseuhu-1cdim0FPnzY-unsplash-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Demi Moore, surprinsă alături de fiica ei, în vacanță în Grecia. Cum arată actriță la 58 de ani?
Citește și: Andreea Esca și fiica ei, Alexia, s-au pozat în costum de baie, în vacanța din Grecia. Fanii sunt în delir