Imaginile video de la logodnă, publicate de Adriana Bahmuțeanu (48 de ani) pe pagina ei de Facebook, au primit mii de aprecieri și de comentarii. Miercuri, 27 iulie, ea și noul ei iubit, George Steven, au pășit în fața altarului, pentru ca preotul să le binecuvinteze relația. „N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie, dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Cine este bărbatul cu care Adriana Bahmuțeanu s-a logodit după doar o lună de relație

Actualul logodnic al Adrianei Bahmuţeanu, George Steven, a povestit că s-au cunoscut în urmă cu două – trei luni prin intermediul unui prieten comun, clarvăzătoarea Carmen Harra. De altfel, aceasta din urmă i-a felicitat și pe Instagram, acolo unde fosta soție a lui Silviu Prigoană a tot publicat fotografii de cuplu.

adriana-bahmuteanu-iubit-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din Califormia, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi…”, a declarat George Steven, la România TV. George trăieşte în Statele Unite din 1999, lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu iubește din nou? Vedeta explică cine este bărbatul misterios cu de pe contul ei socializare

Citește și: Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec. Vedeta a cerut un ordin de restricție