Andreea Antonescu (39 de ani) a surprins pe toată lumea duminică seara (14 august), când a anunțat că este gravidă pentru a doua oară. Solista a spus și cine este tatăl copilului, făcând oficială relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu.

andreea-antonescu-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Antonescu radiază în brațele noului iubit

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea pe Facebook și pe Instagram.

De atunci, totul a devenit oficial și magic pentru Andreea Antonescu. Solista se bucură că fanii ei au aflat prin ce momente minunate trece și este foarte activă pe social media. S-a filmat la sală, etalându-și burtica în oglindă și anunțând că a renunțat la abdomene, s-a filmat în tandrețuri cu iubitul, dar și în timpul unei ședințe foto, în parc. Andreea arată senzațional și nu a renunțat la ținutele sexy, mulate, cu decolteu provocator. A pozat într-o rochiță neagră, cu buline albe, iar fanii au bombardat-o cu tot felul de complimente. Lângă o altă imagine, în care apare cu o rochiță lila, Andreea a scris: „You can dream about it, or you can work to make it happen (Poți să visezi la asta sau poți face se întâmple)”. Aceeași ținută o poartă și în poza tandră în care apare în brațele iubitului ei, dar cu care momentan se afișează doar pe InstaStory. Vorbim despre mediul online, desigur.

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 4 ani, dar au rămas în relații bune. Actualul iubit al Andreei Antonescu este Victor Vrînceanu, redactor-șef al publicației Cancan și realizator al emisiunii ProSport Live. În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a fost invitată la emisiunea lui Victor Vrînceanu și a făcut declarații curajoase. A recunoscut că mai mulți fotbaliști i-au făcut curte.

Citește și: Cine este Victor Vrînceanu, bărbatul cu care Andreea Antonescu este însărcinată. Iubitul misterios al solistei apare, de fapt, la TV

Citește și: Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima poză cu burtica. Wow, solista a spus și cine este tatăl copilului