Ileana Lazariuc a trăit alături de Alexandru Ion Țiriac una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbizul românesc și au împreună doi copii superbi. Recent, fiica Anastasiei Lazariuc a publicat noi imagine cu mezinul familiei, iar fanii s-au topit.

Extrem de discretă și reținută în privința vieții sale private, Ileana Lazariuc încearcă să se țină departe de lumina reflectoarelor. Rare sunt ocaziile când face publice imagini cu ea sau cu cei doi fii pe care îi are împreună cu Ion Ion Țiriac.

cum arata in prezent Ileana LazariucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Recent însă, aflată în Franța împreună cu fiul ei cel mic, vedeta a postat pe Instastory un filmuleț în care apare stând la o masă, la o terasă, alături de fiul său. Pe fundal se aude în surdină cântându-se muzică franțuzească, iar cei doi, mamă și fiu, unul lângă altul, sunt adorabili împreună și, din câte se poate vedea, seamănă ca două picături de apă.

Urmărește video pentru cele mai noi imagini cu Ileana Lazariuc și Nicholas Noah

Nicholas Noah, al doilea fiu al cuplului Ileana Lazariuc – Ion Ion Țiriac

Nicholas este mezinul cuplului Ilean Lazariuc – Ion Alexandru Țiriac. El s-a născut în 2009, la un an după de fratele lui cel mare, Alexandru, născut în 2008, la Paris.

De altfel, tot în 2009, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, și-au și unit destinele după şapte ani de relație. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București, iar în 2019, după 17 ani de relație, au dezvăluit că au divorțat în mare secret.

Citește și: Alex Țiriac a împlinit 14 ani. Mesaje emoționante din partea mamei – Ileana Lazariuc, și a tatălui – Ion Ion Țiriac

xSă fie aceasta împăcarea anului? Ileana Lazariuc schimb savuros de replici cu Ion Ion Țiriac