„Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, a povestit iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

Carmen Brumă, imagini din noua locuință

Ușor-ușor, apartamentul a prins contur, iar Carmen le mai arată prietenilor virtuali câte un colțișor din casă sau de pe terasă. În weekend, vedeta s-a relaxat pe șezlong și a filmat terasa imensă, cât un teren de handbal, pe care și-a amenajat o adevărată „stațiune”.

Are șezlonguri, mai multe mese, scaune, canapele, foișor, hamac, loc pentru grătar, o mulțime de flori. N-ar fi exclus ca în curând să aterizeze acolo și un jacuzzi, căci tot sunt la modă în curțile vedetelor și foarte practice pe timp de vară. Tot pe terasă Carmen își filmează advertorialele din agenda ei de influencer, dar și programele de sport. Terasa uriașă e locul ideal de joacă pentru Vlăduț, fiul ei și al lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3.

carmen-bruma-si-mircea-badea-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Carmen Brumă, operată din cauza varicelor. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele

Citește și: VIDEO Liviu Vârciu și-a pus saună și jacuzzi pe acoperișul vilei. Cum arată oaza în care se relaxează cu iubita și copiii