Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, este născută pe 26 septembrie, dar anul acesta a fost sărbătorită în avans, în weekend, cel mai probabil pentru că a început școala și mulți copii au un program strict în timpul săptămânii. Și anul acesta, Sofia a fost tratată ca o prințesă și a făcut uitată petrecerea de anul trecut, care a costat 6000 de euro.

bianca-dragusanu-zi-de-nastere-fiica-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și de data aceasta mama ei a avut grijă să-i facă amintiri memorabile: Tort uriaș sub forma unui castel, castel gonflabil în care au sărit toți copiii, în frunte cu Bianca, baloane, photo corner, un bufet apetisant, un candy bar uriaș, animatori și multe alte surprize.

În pozele de la petrecere, publicate pe Instagram de Bianca, am observat-o și mama ei, Madi Drăgușanu, care a venit cu actualul ei partener de viață, Marcel Dragoș. Micuța este atașată de cei doi și a arătat adorabil în fotografii, alături de ei.

Bianca Drăgușanu a ieșit și ea în evidență la petrecera Sofiei, mai ales că ținuta roz a atras atenția. Blondina a purtat pantaloni roz și un top-sutien care a lăsat multă piele la vedere. Au fost voci în online care au apostrofat-o pe Bianca pentru alegerea vestimentară, susținând că nu a fost tocmai potrivită pentru o petrecere de copii. „Ai făcut ziua fetei despre tine, în sutien”, „La mulți ani, drăguță, să nu iei exmplul mamei tale”, au fost câteva dintre comentariile respective.

Dar nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și le-a pus la punct pe fanele cârcotașe, asta după ce a închis opțiunea de comentarii, pe Instagram.

„Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde la poze, pentru că nu voia poze, ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște…. Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze (…) Cât despre ținuta mea, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade, țopăind de fericire”, a răbufnit Bianca pe Instagram.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Dacă la petrecerea de anul trecut, Gabi Bădălău a fost prezent și chiar a oferit momente de tandrețe cu Bianca, anul acesta afaceristul a dispărut din viețile lor. Bianca și Gabi Bădălău s-au despărțit recent după 3 ani de relație.

Vestea neașteptată a dat-o chiar Bianca Drăgușanu, care nu a vrut însă să intre în detalii, cel puțin pentru moment. În cadrul unui interviu recent, Bianca Drăgușau a declarat că ea și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Vedeta nu a vrut să dezvăluie motivul care a dus la despărțire, însă a precizat că bărbatul este deja „fostul iubit”.

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru puterea.ro.

Citește și: S-a aflat! Atât a costat petrecerea de ziua de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu!

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, ca o păpușă în ținuta Dolce & Gabanna. Cât costă rochia cu maci, asortată perfect cu sandalele