În cea de-a doua editie a emisiunii ,,Zig Zag”, difuzată sâmbăta aceata, pe canalul de Youtube ,,theXclusive”, Bianca Dragusanu a stat față în față cu moderatorul George Tănase, pentru o discuție cu de toate. Inclusiv cu gafe, căci blondina a fost cam slobodă la gură și a reușit să jignească femeile care nu se încadrează în standardele ei. Povestind despre cât de mult o admiră pe Kim Kardashian, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a spus că „femeile scunde nu sunt oameni”. Bianca are o înălțime de 1,8 metri.

bianca-dragusanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Bianca Drăgușanu: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om”

„De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om. Ești pitic”, a spus Bianca, în emisiune. „Oh, my God”, a exclamat moderatorul. „Da, măi, dar nu mă mai face să zic lucruri…Eu, pentru că sunt înaltă îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Deci nu înțelege greșit, că nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea. Oricum, mă doare la papuc, dar mă rog…”, a încercat Bianca să dreagă busuiocul.

„Fiind mică de înălțime ai multe avantaje, probabil ești mai rapidă, probabil ai mai multă energie, probabil poți să îți iei tocuri de 15-18 cm, care sunt foarte sexy. Fiind înaltă, ai foarte multe dezavantaje, dar eu cred că femeile cu adevărat frumoase sunt femeile înalte. Miss Universe de ce are un metru 80, de exemplu? Dintotdeauna, de când există Missu pe planetă?”, a mai declarat Bianca.

Comentariile de pe TikTok, acolo unde s-a viralizat deja această bucată din emisiune, o fac cu ou și cu oțet pe Bianca. „La 1,66 sunt om sau animal?”, „Atunci nu sunt om, sunt ponei, am 1,55”, „Bună, am 1,55 și sunt un extraterestru”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de urmăritoare.

Citește și: De ce nu reușește Bianca Drăgușanu să se așeze la casa ei? De unde atâta ghinion în relații și o viață de telenovelă? Carmen Harra vine cu explicațiile. Ce soartă va avea relația ei cu Bădălău

Citește și: Ce nu mănâncă Bianca Drăgușanu niciodată. Cum a slăbit 30 de kilograme în 6 luni