Pe 11 septembrie 2021 spuneau „DA”, în fața ofițerului stării civile, iar sâmbătă, 14 mai 2022, au ajuns și în fața altarului. Maria Iordănescu și Teodor Ungureanu au avut o nuntă ca în povești, organizată la Pădurile Regale, în Corbeanca.

Anghel Iordănescu i-a făcut fiicei o nuntă ca în povești

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie, din București, iar mireasa a fost condusă la altar de celebrul ei tată. Rochia a fost de vis, cum numai în filmele cu prințesele Disney mai vezi sau la nunțile regale. Trena detașabilă, lungă de 7 metri, a fost ținută de mai mulți copii, pe treptele bisericii, iar la petrecere, mireasa a scăpat de ea și s-a putut dezlănțui pe ring. Tinerii miri au ales melodia ”Die with you”, cântată de Beyonce, pentru dansul mirilor, și au plutit pe scenă, învăluiți de emoții.

Aranjamentele florale, decorul, mesele, tortul de 7 etaje au fost toate la superlativ, din câte se vede în imaginile publicate pe rețelele sociale. De atmosferă s-au ocupat Wilmark, dar și trupa Gipsy Casual.

Maria Iordănescu prezintă știrile din sport la Prima TV

Anghel Iordănescu, are patru copii cu soția Valeria: Edward, Alexandru, Andrei și mezina Maria. Aceasta din urmă a absolvit ASE-ul și a urmat cursuri de televiziune, având toate datele să facă o carieră în acest domeniu. Din iunie 2021 o vedem pe micul ecran, prezentând știrile sportive la Prima TV.

maria-iordanescu-fata-anghel-iordanescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

«Tata Puiu» a condus România la 4 turnee finale

Anghel Iordănescu (72 de ani) este selecţionerul român cu cele mai bune rezultate la cârma naţionalei României. El a condus ”tricolorii” la patru turnee finale ale Campionatelor Mondiale sau Europene. Cu el pe bancă, naţionala ţării noastre a ajuns în sferturile de finală ale CM din 1994, cea mai bună performanţă din toate timpurile pentru fotbalul românesc, dar s-a calificat şi în optimile de finală ale Mondialului următor, cel din 1998.

Citește și: Un îndrăgit prezentator de la Antena 1 a anunțat că va fi din nou tătic. Soția lui radiază!

Citește și: VIDEO Cabral și-a botezat băiețelul. Mămica Andreea Ibacka și nașa Irina Fodor au fost superbe. Imagini de la petrecerea din curtea casei