Este deja de notorietate faptul că Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) s-au despărțit de iubiții lor, Alex Leonte, respectiv Lia Bugnar (53 de ani), și formează un cuplu de câteva luni. Cum la fel se știe și faptul că Theo, Lia și Anghel sunt colegi pe platoul de filmare al serialului „Clanul”, care a avut premiera luni, 19 septembrie, la PRO TV. Deși Anghel și Lia lucrează amândoi cu Theo Rose, novice în ale actoriei, ei au păreri diametral opuse despre ea. Anghel Damian a vorbit la superlativ despre iubita sa în cadrul podcastului „La Mijloc”, pe care îl realizează alături de Codin Maticiuc. În ediția de miercuri seara (21 septembrie) invitată este nimeni alta decât Theo Rose.

Anghel Damian o laudă pe Theo Rose după ce Lia Bugnar a spus că este „o actriță neexperimentată”

„Real, pentru mine, Theo este un talent uriaș. Un talent actoricesc uriaș. Eu nu am văzut genul ăsta de talent până acum”, spune Anghel Damian, la puțină vreme distanță de afirmațiile total opuse, făcute de Lia Bugnar. Luna trecută, la lansarea oficială a serialului „Clanul”, Lia Bugnar a știut să trimită săgeți către Theo Rose, spunând despre ea că este o actriță neexperimentată.

În cadrul unui interviu, Lia Bugnar nu a ezitat să o atace pe Theo Rose, spunând că „nu are experiență” ca actriță. „Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze”, declara Lia Bugnar, pentru Cancan.ro.

Anghel Damian și Theo Rose, declarații de dragoste în emisiune

Regizorul Anghel Damian a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale și le-a spus, răspicat, în podcastul „La Mijloc”, pe care îl moderează alături de Codin Maticiuc. Dar și o declarație de dragoste cum nu-și imagina Theo că avea să primească, în mod public.

„Eu vreau să te întreb. Tu o iubești pe Theo Rose?”, a spus Codin Maticiuc, iar r[spunsul lui Anghel Damian a venit pe loc: „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe, că nu există vocabular pentru asta”.

Citește și: Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose și lucra ca manechin: „Eram de o pudoare exacerbată”. Cea mai îndrăzneață poză din tinerețea actriței

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani pe 8 august. Noul ei iubit ei, Anghel Damian, e născut la o zi distanță. „Mă petrec la dublu, în liniște…”. Imagini cu amândoi, la plajă

Citește și: Theo Rose, după ce s-a cuplat cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar”: „E belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea”