Andreea Esca (49 de ani) are o poftă de viață molipsitoare, iar prietenii ei știu că este dansatoare de cursă lungă și că ține ringul ocupat. Știrista de la PRO TV are și o vorbă, plină de autoironie și de umor: „Numai unde nu am fost nu ne-am făcut de râs”. În weekend, Esca a fost acolo unde a descins toată floarea cea vestită a showbiz-ului autohton, și anume la Nerversea.

Andreea Esca, dans nebunesc cu soțul, la festival

Știrista s-a distrat împreună cu prietenii Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, cu Andreea oroz Munteanu și soțul ei, Vlad Munteanu, cu colegii de la PRO TV, Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Roxana Hulpe, Camelia Donțu. În acest an l-am văzut în filmulețele de pe Instagram și pe Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, iar dansul său pe melodia cântată de Smiley și de Damian Drăghici, „Domnișoară, domnișioară”, are toate șansele să se viralizele.

Îmbrăcat într-o cămașă albă din in, cu nelipsitul aparat de fotografiat de gât, afaceristul de origine franceză trăia și simțea ritmul și avea un „vibe” de festival. Evident că nu a putut să o eclipseze pe neobosita lui soție, care dansa și fredona de parcă ar fi concurat la „Vocea României”, iar Smiley era în juriu, nu pe scena de la Neversea. După atâta dans, Andreea Esca și Amalia Năstase s-au descălțat și și-au răcorit tălpile în apa mării. Toate nebuniile au fost publicate pe Instastories, pe conturile lor de Instagram.

Andreea Esca a purtat și o perucă roz de Barbie, pe care am văzut-o și la fiica ei, Alexia, care nu a lipsit, nici ea, de la Neversea 2022. Culmea, după atâta energie consumată până în zori, câteva zile la rând, Andreea Esca a dansat duminică și la nunta bunei prietene Raluca Leafu, iar înainte a reușit să ajungă și la Campionatul European de nataţie pentru juniori, de la Otopeni, unde David Popovici a cucerit cinci medalii. România a încheiat competiția pe locul trei în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii.

andreea-esca-4-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Andreea Esca, cele mai frumoase imagini cu toată familia. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, la Londra

Citește și: Andreea Esca, ravisantă, la TIFF, într-o rochie „reciclată”. Ținuta costă destul de mult, dar uite cum arată!

Citește și: Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor, o mireasă superbă, Andreea Berecleanu, nașă cu lacrimi în ochi, Andreea Esca, lecție de eleganță

Citește și: Tudor Chirilă, petrecere boemă de ziua lui, la pensiunea Andreei Esca, de la Porumbacu