Andreea Bănică se menține într-o formă excepțională la aproape 45 de ani. Artista arată impecabil, iar silueta îi este adesea complimentată de fanii care îi urmăresc constant activitatea. Iar ea e conștientă că arată bine nu doar pentru vârsta ei și, uenori, profită de acest lucru.

Cea mai recentă postare a vedetei o înfățișează în costum de baiem la malul mării, sigură pe ea și sexy.

Nonșalantă aceasta aleargă și se joacă în valuri, îmbrăcată într-un costum din două piese care abia poate să-i ascundă formele voluptoase.

Fără falsă modestie, cântăreața, care a trecut prin două nașteri, specifică faptul că se mândrește cu silueta ei și amintește tuturor că nu a apelat niciodată la bisturiu. Până acum, specifică ea, semn că lucrurile s-ar putea schimba pe viitor.

„Atenție! Aceasta nu este o reclamă la costume de baie, ci mai degrabă reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani!

Abia aștept să vină vara! îmi este dor de mare, soare și vreau să dau fuga la Eforie cu treburi, dar să mă și încarc de energie pozitivă”, a scris ea pe Instagram, în descrierea clipului.

Totodată, conștientă că se vor găsi și unii care s-o critice, Andreea Bănică a specificat. ”Gurile rele vor spune: “vai, uite cum îi sar sânii” ceea ce este normal și natural!

“Uite cum e, cum nu e “, nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi! Restul nu contează #greatful”, a mai scris ea în descrierea filmulețului.

„Andreea ești o femeie deosebită apreciez frumusețea naturală și crede-mă că este rareori întâlnită în ultimii ani… să fii fericită și împlinită că frumoasă ești..”/ ”E motiv de mândrie, jur că e. La fel cum e și un corp ajutat de bisturiu pentru alte femei. Pentru că adevărata mândrie în toată treaba asta este fericirea de a fi așa cum vrei. Felicitări!„/  „Ești perfectă, cele care te critică sunt cele care ar vrea să arate ca și tine. Faci foarte bine că promovezi naturalețea și corpul feminin. Bravo!” – sunt doar câteva dintre remarcile fanilor la clipul postat de ea.

”Nu era nevoie de nici o precizare, imaginea vorbește de la sine, frumusețea, bucuria momentului, toate sunt clare și demne de admirat./ „Arati mult prea bine, avand in vedere ca ai trecut prin 2 sarcini și esti naturala. Si ce daca iti sar sanii, oricum ii ai mari si e normal sa sara, doar sunt naturali”, – sunt alte comentarii pe care fanii I le-au lăsat cântăreței pe Instagram.

Andreea Bănică, secretul siluetei, la aproape 45 de ani

Vedeta recunoaște că face destul de multe eforturi pentru a arăta în acest fel. Cântăreața are foarte mare grijă la alimentație și nu uită niciodată să treacă pe la sala de fitness.

„Mănânc ce trebuie, cât trebuie și fac sport. Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult. Vârsta nu te ține din sport și alimentație.

Odată cu vârsta trebuie să înțelegem că organismul nostru nu mai reacționează ușor la diete, nu mai consumă cum consuma la tinerețe. Așa că trebuie să îl ajutăm: stimulăm arderile prin exerciții zilnice sau 2-3-4 ori pe săptămână cu un regim de viață sănătos. Știu ce ceea ce spun acum nu prea este normal pentru multi însă, mâncatul excesiv dăunează!

Eu am învățat să mănânc puțin, să îmi iau toți nutrienții (să suplinesc prin diverse metode), să mănânc dulce cât mai puțin, și să fac sport de 2-3 ori pe săptămână câte 2 ore (antrenamente intensive).

Când m-am reapucat de sport făceam de 3-4 ori pe săptămână, însă anul acesta am avut foarte mult de lucru, însă nu m-am oprit! Da, am ambiție să fiu frumoasă pentru mine, familia mea, publicul meu.

Timpul ne lipsește tuturor din diverse motive, însă dacă prioritizăm lucrurile care ne interesează și ne gândim puțin la noi, vom avea rezultate bune! Doar 15-20-% din populația României face sport… foarte rău.”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Vezi și Andreea Bănică a regretat că a pozat în Playboy. Cine a convins-o și ce a făcut cu suma colosală încasată: ”Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu…”

Citește și:

5 ani de la moartea lui Cristian Țopescu. Viața și cariera celui mai iubit și valoros comentator sportiv român

Jean Paler a povestit ce s-a întâmplat după ce i s-a spart contul bancar și i s-a furat pensia. Și un cântăreț de la noi a pățit la fel și trage un semnal de alarmă