Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (29 de ani) au mers pe Litoral și a profitat de zilele cu soare blând, de septembrie. De fapt, nu a fost tocmai o vacanță, căci Victor Cornea s-a aflat la mare, cu treabă. El a participat la Cupa Davis, competiție care s-a desfășurat la Mamaia, în perioada 15-16 septembrie. Au avut însă câteva momente de respiro, căci Victor a intrat pe teren abia sâmbătă, 16 septembrie.

Andreea Bălan a publicat pe Instagram imagini simpatice cu ea și cu cele două fetițe, la plajă, dar și în compania lui Victor, care are mare lipici la cele două puștoaice. Se vede în filmulețul de mai jos ce bine se distrează Ella Maya (6 ani și 11 luni) și Clara Maria (4 ani și jumătate) și cât de apropiate sunt de iubitul mamei lor. Victor o ține în brațe pe Ella, în timp ce Maya merge lângă ei și e toată un zâmbet.

„Ne plac marea, soarele, ne plac piscinele, locurile de joacă și ne place să ne distrăm de dimineață până seara”, a scris solista, pe Instagram, în dreptul imaginilor de la plajă. Andreea radiază și arată din ce în ce mai bine, nu degeaba se zice că iubirea își dă strălucire.

andreea-balan-si-victor-cornea-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Născut pe 24 septembrie 1993, la Sibiu, iubitul Andreei Bălan, Victor Vlad Cornea, are 29 de ani, fiind cu aproape 10 ani mai mic decât artista. Potrivit fișei sale de jucător de tenis, Victor cântărește 80 kg și are 1,96 metri. Cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 68 mondial, la 21 august 2023. Până în prezent, Victor Cornea a câștigat, din tenis, 160.696 de dolari, dintre care 76,127 doar anul acesta, potrivit datelor de pe site-ul oficial ATP.

Citește și: Poftiți acasă la Andreea Bălan! A spus cât costă vila ei din Pipera și a făcut turul casei. Suma e uriașă

Citește și: Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”. Artista e cu 10 ani mai mare!