Andreea Bălan a împlinit 38 de ani pe 23 iunie 2022, iar ziua de naștere a prins-o în Guatemala, la America Express. Echipa emisiunii de la Antena 1 nu a trecut cu vederea acest moment și a avut grijă să îi aducă un strop de bucurie solistei, chiar dacă se afla departe de casă. Imaginile au fost difuzate în ediția de luni, 20 februarie.

andreea-balan-zi-de-nastere-america-express-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Bălan, mesaj emoționant de la fetele ei, la America Express

În primul rând, Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, i-a dăruit un lănțișor și cercei cu fetițe, iar marea surpriză avea să vină prin intermediul telefonului. Irina i-a arătat Andreei un videoclip filmat în România, în care apar fetele ei, cântându-i „La mulți ani” și urându-i să câștige America Express. Micuțele aveau în față și un tort colorat, pe care trona o figurină din marțipan, o Andreea Bălan în miniatură, cu tot cu rucsacul America Express, în spate.

„Fetițele mele sunt în fiecare secundă în gândul meu. Cel mai mult am stat departe de fetițe 7 zile și acum este enorm pentru mine. (…) Eu sunt deja câștigătoare că vă am pe voi. Nu mai contează cum mă întorc de aici, eu sunt câștigătoare că le am pe ele”, a spus Andreea Bălan, printre sughițuri de plâns.

„Acesta a fost pentru mine cel mai emoționant moment din America Express. Am început stage-ul 6 cu gândul de a renunța și de a veni acasă, dorul de fetițele mele fiind insuportabil. Vizionând acest filmuleț surpriză în timpul concursului, m-am remontat să rămân în cursă, deoarece îmi doresc ca fetițele mele să fie mândre de mine și să aibă o mamă ambițioasa care nu renunță ușor. Deși dorul a fost în continuare foarte greu, am rămas în cursă pentru a le arăta lor că nu renunțăm ușor la nimic”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, după difuzarea episodului de luni, 20 februarie.

Andreea Bălan a mai avut o bucurie, căci a câștigat imunitatea alături de colega și prietena Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”

Citește și: Andreea Bălan, despre momentul în care a fugit de acasă, la 18 ani, și cearta monstru cu tatăl ei: „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu”