Joi, 19 mai, Nicole Cherry și Florin Popa au spus „Da”, iar iubirea lor de aproape 4 ani a devenit ofcială și în acte. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe micuța Anastasia, în vârstă de 7 luni. La petrecerea elegantă, care s-a desfășurat într-un local din Bolintin, au venit, cum era de așteptat, foarte mulți artiști. A fost o atmosferă relaxată, invitații s-au distrat pe cinste, iar locul a fost de poveste datorită aranjamentelor florale, dar și a unui candy-bar colorat și apetisant.

Andra, show total la nunta lui Nicole Cherry

De momentele artistice de pe scenă s-au ocupat trei artiști extrem de solicitați la evenimente private și nu numai. Andra, Damian Drăghici și revelația Youtube-ului, Carmen Chindriș, au cântat fabulos și i-au ținut pe invitați pe ring. O mulțime de filmulețe care dovedesc acest lucru s-au răspândit pe rețelele sociale.

Andra a fost responsabilă de emoțiile care, la un moment dat, i-au copleșit pe toți cei prezenți. Diva muzicii românești a cântat, printre altele, melodia „Iubirea schimbă tot”, lansată în 2016, și care a strâns până acum peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. Nicole Cherry și Florin Popa au dansat strâns lipiți unul de celălalt, iar invitații au fost extrem de impresionați de moment. „Plâng!”, a scris Larisa Udilă pe InstaStory, unde a publicat un filmuleț cu Andra pe scenă.

O altă piesă cu care Andra a cucerit audiența a fost „Pas cu pas”, lansată la începutul acestui an și în videoclipul căreia îi vedem dansând pe Mihai și Elwira Petre. „Andra, te iubesc”, i-a transmis Nicole Cherry, fericită că a avut parte de asemenea moment artistic la petrecerea ei de cununie.

nicole-cherry-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și: Nicole Cherry, superbă la botezul fiicei. Imagini emoționante, din biserică

Citește și: Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi! Cum arată locul de vis, unde sunt așteptați 300 de invitați