Anamaria Prodan încheie pe cai mari un an în care a avut parte de multe scandaluri, dezamăgiri, un divorț, dar și de reușite în carieră și în afaceri. Impresara, născută pe 17 decembrie 1972, a organizat un chef monstruos de ziua ei de naștere, de la care nu au lipsit cei mai în vogă maneliști, prieteni și colaboratori. Copiii, finii, Codrin Ștefănescu, Andreea Tonciu, Gabriela Lucuțar, Ionuț Galani, Jean de la Craiova, Tzancă Uraganul sunt doar câțiva care i-au fost alături la petrecerea de joi seara.

Anamaria Prodan, petrecere opulentă de ziua ei

Festin culinar, băuturi fine, un tort tapetat în auriu, mai înalt decât ea, flori, cadouri și dedicații pe bani mulți, acestea au fost ingredientele unei petreceri pe care nu o va uita curând. Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf și pare hotărâtă să își refacă viața sentimentală cât mai curând. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, luna trecută, după 15 ani de căsnicie.

„Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață, un bărbat adevărat! De mulți ani nu mi-am făcut ziua, pentru că nu eram fericită! Acum am dat petrecere mare. La ultima zi de naștere eram total nefericită, plângeam. Încercam să-l țin pe fostul soț departe de lume, de femei.

Acum, am zis că fac cea mai mare petrecere posibilă! Au fost aproximativ 300 de persoane invitate. Îmi fac ziua împreună cu Codrin, jumătate-jumătate invitații! Am făcut cu lăutari, cu manele, cu de toate! Un spectacol adevărat de muzică românească, cum îmi place mie!, declara Anamaria Prodan, recent, la podcastul „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

anamaria-prodan-zi-de-nastere-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tot în cinstea celor 50 de ani, impresara a pus la cale și o ședință foto sexy, pentru a le demonstra tuturor că vârsta este doar un număr. Îmbrăcată cu un body tip plasă, machiată și coafată ca pentru o copertă de revistă, Anamaria a pus pe Instagram câteva cadre de la ședința foto aniversară.

Citește și: Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Impresara rămâne cu numele fostului soț: ”Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să…”

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de 1 milion de euro în oraș! În așteptarea divorțului, impresara face paradă cu luxul orbitor. Are ceas de 500.000 de euro și genți Hermes de toate culorile