Alina Sorescu spunea, într-o emisiune TV, că viața merge înainte chiar dacă trece printr-un divorț. Și că tTrebuie să muncească pentru a-și întreține fetițele. Iată că asta și face. Solista bifează concert după concert și are agenda plină, mai ales că are și piesă nouă în promovare. A anunțat un mega spectacol la Sala Palatului, pe 24 septembrie, iar zilele trecute a cântat cu „Picii lui Soreasca” la aniversarea a 7 ani de Dino Park Râșnov.

Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la serviciu

Cum elevii au luat vacanță, Alina Sorescu a putut să își ia fiicele cu ea, „la serviciu”, așa că au îmbinat distracția cu munca. Pe 12 iunie. Alina a cântat și și-a onorat contractul, iar Carolina și Raisa au stat în public. Fetițele s-au bucurat și de întâlnirea cu solista lor preferată, Iuliana Beregoi, și ea prezentă la concertul de la Râșnov. Alina Sorescu a publicat poze și filmulețe superbe, pe rețelele sociale. „Le place sa vina cu mami si cu trupa de pici la concerte”, a punctat Alina.

alina-sorescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Suntem liniștite într-un fel. El vrea acum să epuizeze toate căile de atac care există (n.r. Alexandru Ciucu a făcut apel la ordonanța președințială, după ce magistrații au decis ca fetițele să locuiască la Alina Sorescu). Nu am cum să vorbesc mai multe, pentru că procesul este încă în curs. Dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate, de proiectele pe care le am, pentru că în felul acesta am grijă de mine și de fetițe, povestea Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În 2009 s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Instanța a decis însă stabilirea domiciliului fetitelor la mamă, așa că Alina a înregistrat o primă victorie în confruntarea cu soțul ei. Divorțul a fost introdus de solistă, la finalul anului trecut.

Citește și: Alina Sorescu, adevărul din spatele divorțului! Când s-a despărțit, de fapt, de Alexandru Ciucu? „Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte”. Mai există cale de împăcare?

Citește și: VIDEO Există viață după divorț. Detaliul care arată că Alina Sorescu l-a dat uitării pe Alexandru Ciucu