Alina Sorescu a fost invitata lui Cristi Brancu, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV, și și-a prezentat cel mai nou videoclip, lansat miercuri, 25 mai. Moderatorul a deschis și subiectul divorțului solistei de Alexandru Ciucu, iar Alina a venit cu câteva explicații.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu

„Viața mea a fost, de mic copil, în lumina reflectoarelor. Și așa s-au întâmplat toate. Și ascensiunea mea, și nunta, și nașterea fetițelor, uite că și divorțul. Sunt lucruri care vin fără să-ți programezi. Nu mă gândeam să ajung vreodată și în situația asta, dar încerc să mă gândesc că lucrurile astea s-au întâmplat cu un scop de acolo, de sus, m-au călit experiențele astea și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu”, a declarat Alina Sorescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cristi Brancu a povestit că le vede zilnic pe fetițele Alinei, duse la școală de către tatăl solistei, și că sunt vesele și liniștite. „Suntem liniștite într-un fel (ea și fetele), pentru că el vrea acum să epuizeze toate căile de atac care există (n.r. Alexandru Ciucu a făcut apel la ordonanța președințială, după ce magistrații au decis ca fetițele să locuiască la Alina Sorescu). Nu am cum să vorbesc mai multe, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate, de proiectele pe care le am, pentru că în felul acesta am grijă de mine și de fetițe, a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV. În încheiere, solista a punctat: „Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste cu înțelepciune”.

Citește și: VIDEO Există viață după divorț. Detaliul care arată că Alina Sorescu l-a dat uitării pe Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt”, povestea cântăreața.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Citește și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile