La finele lunii februarie, Alexandra Dinu (42 de ani) și Bobby Păunescu (48 de ani) au fost fotografiați de paparazzi Cancan.ro, plecând împreună, în toiul nopții, din localul Loft, din București. Potrivit sursei citate, actrița s-a urcat pe bancheta din spate a mașinii milionarului, care a fost așteptat de șofer la ieșirea din club. Discreți cu știrile despre viața lor personală, Alexandra Dinu și Bobby Păunescu nu au comentat nimic despre o presupusă idilă, care însă nu ar fi un capăt de țară, ținând cont că amândoi sunt liberi de orice obligație.

alexandra-dinu-italia-bobby-paunescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Și iată că acum se afișează fără nici o rezervă în social media, ce-i drept, în ipostaze amicale, nu intime. Zilele acestea, Alexandra Dinu și Bobby Păunescu se află în Italia, însoțiți de o prietenă comună, modelul și actrița Cristina Postolachi. S-au filmat la Roma, la Napoli, distrându-se de mama focului, ceea ce se poate vedea în imaginile de mai jos.

Bobby Păunescu a publicat și el pe Instagram o mulțime de filmulețe cu cele două grații, suava blondă Alexandra și focoasa brunetă Cristina. Cu așa companie, milionarul nu putea rata o vizită la Villa Treville din Positano, acolo unde le-a dus și pe fostele lui partenere, modelul Alice Peneacă și soprana Andreea Ilie. Producătorul de film și-a sărbătorit și ziua numelui, de Sfânta Maria, căci în buletin îl cheamă George Marius Bobby Păunescu.

Bobby Păunescu și Alexandra Dinu sunt liberi de orice obligație

Bobby Păunescu și Alexandra Dinu ar putea forma un cuplu reușit, mai ales că îi leagă o pasiune comună: filmul. Actrița și producătorul de film au un palmares amoros care a ținut prima pagină a ziarelor, în trecut.

Designerul Maria Marinescu, actrița Monica Bârlădeanu, modelul Alice Peneacă, mezzosoprana Andreea Ilie sunt doar câteva dintre frumusețile care au trecut prin viața milionarului Bobby Păunescu. Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit la 20 iulie 2015, dar au divorțat oficial pe 10 decembrie 2018

Fostul fotbalist Adrian Mutu, bancherul italian Carlo Cancellieri, producătorul de filme Andrea Rizzoli Jr, actorul Luca Bastianello, producătorul de filme Jeffrey Greenstein sunt bărbații cu care Alexandra Dinu a trăit povești de iubire, în trecut. Dintre toți, Adrian Mutu este însă singurul bărbat care i-a pus verigheta pe deget Alexandrei. Cei doi au făcut nuntă în anul 2000 și s-au separat în 2003. Au împreună un fiu de 21 de ani, pe Mario Mutu.

Citește și: Alice Peneacă are un nou iubit după divorțul de Bobby Păunescu. Cine e bărbatul „cool”, care o face fericită. Primele imagini de cuplu

Citește și: VIDEO Toate scenele pasionale jucate de Alexandra Dinu, în filme. Fiul legendarului Anthony Quinn a reacționat când a văzut imaginile cu superba româncă