Un decor de vis, ținute elegante și meniu de cinci stele. Acestea au fost ingredientele unei petreceri de botez de la care nu au lipsit vedetele. Andreea Mărcuță, fondatoarea unui celebru brand de haine, preferat de vedetele autohtone, și-a botezat băiețelul în weekend, iar evenimentul nu a trecut neobservat. Printre invitați le-am remarcat pe Adelina Pestrițu și pe Monica Bârlădeanu, care au fost sarea și piperul de pe ringul de dans.

Adelina Pestrițu și Monica Bârlădeanu au încins ringul la un botez de lux

Ambele au avut ținute create de Andreea Mărcuță și au ieșit în evidență și datorită rochiilor, dar și datorită accesoriilor. Adelina Pestrițu a purtat o rochie fucsia, lungă, cambrată și cu spatele gol, pe care a pus-o în valoare cu cercei prețioși și cu un colier masiv. Adelina a purtat părul prins și un machiaj puternic în zona ochilor.

Monica Bârlădeanu a strălucit, în alb. Actrița s-a simțit atât de bine în rochia de seară, cu un decolteu abisal, încât a ținut să scrie și pe Instagram că și-a găsit ținuta visurilor ei. „De departe una dintre rochiile mele favorite pe care le-am îmbrăcat vreodată”, a precizat frumoasa brunetă.

La botezul micuțului Mathias, Adelina Pestrițu și Monica Bârlădeanu au fost dive și pe ringul de dans. Fetele au dansat cât le-au ținut picioarele, fără să fie incomodate de tocuri sau de rochiile lungi. Melodia trupei N&D, „Vino la mine”, le-a activat pofta de dans și au făcut spectacol.

adelina-pestritu-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Adelina Pestrițu a transmis un mesaj tranșant. Ce a supărat-o pe vedetă?

Citește și: Monica Bârlădeanu, despre minunea care a avut loc în familia ei. Cum și-a readus actrița vărul la viață, la sfatul duhovnicului