Paul Ipate a fost gazdă pentru echipa de la Storia.ro, cunoscuta platforma de anunțuri imobiliare, și a deschis ușa vilei din Otopeni, în care locuiește cu Cătălina Grama (Jojo) și cei doi copii, Zora și Achim. Locuința este de vis, foarte spațioasă și luminoasă, iar Paul spune că s-au obișnuit foarte mult cu zona și cu comunitatea de oameni de acolo.

„Eu mi-am dorit, ca atunci când intru în casă, să am sentimentul că merg în vacanță. De aceea și canapeaua din living e atât de mare – vreau să te oblig să te întinzi dacă ești în vizită”, spune Paul pentru Storia.ro. Vila este amenjată minimalist, cu accente scandinave, în tonuri de gri, dar lumina este asigurată de ferestrele imense.

Paul se simte excelent în mansardă, acolo unde este și spațiul lui creativ, locul în care își pune ideile pe foaie sau unde își repetă piesele de teatru. Copiii au fiecare camera lui, iar la baie au două chiuvete și două oglinzi, „ca să nu se certe”. „eu cred că fiecare are nevoie de intimitate, indiferent de vârta pe care o are”, spune actorul Pauol Ipate.

Fotografii: Capturi Storia.ro / Instagram

living-casa-jojo-paul-ipate-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Jojo: „Arată mai artsy, adică e clar că e o casă locuită de către niște artiști”

Jojo admite că interiorul poate trăda imediat faptul că acolo locuiesc doi artiști. „Nu știu dacă există vreun element în casa noastră care i-ar arăta unui necunoscut că a intrat într-o casă locuită de actori.

Avem în biblioteca din living un raft întreg de cărți de specialitate: de metodă de actorie, de cum să scrii un scenariu și așa mai departe. Însă nu mi dau seama dacă ar fi un alt element. Dar arată mai artsy, adică e clar că e o casă locuită de către niște artiști, dar nu știu dacă și-ar da seama că e locuită de actori”, a declarat Jojo pentru „Libertatea pentru femei”.

Un detaliu inedit l-am observat în dormitorul lui Paul și al lui Jojo. Deasupra patului, pe un perete întreg, se află o tablă neagră, pe care sunt scrise cu creta tot felul de citate motivaționale. Zona contrastează frumos cu toți ceilalți pereți, care sunt albi.

În timpul filmărilor, în cadru și-a făcut loc și o pisică simpatică, însă Jojo ne spune că nu mai e loc și de alte animăluțe la ei în casă, deși și-ar dori. „Vă mărturisesc că mi-aș dori câte unul din fiecare, pentru că așa sunt eu construită, însă trebuie să fim responsabili. Avem două pisici și doi câini, la ai mei. Eu aș mai fi luat câte unul, dar e greu să avem grijă de toți”, ne-a mai declarat actrița din „Clanul”.

Citește și: La 41 de ani, Jojo se confruntă cu probleme de sănătate, din cauză că și-a ținut prea mult copiii în brațe. Avertisment pentru toate mămicile!

Citește și: Jojo și Paul Ipate, vacanță incredibilă cu fiica lor, pe „oraș plutitor”. 30 de poze spectaculoase