Judecătorii au decis că Brad Pitt trebuie să petreacă mai mult timp cu copiii săi. Asta, chiar dacă Angelina e cea care deține custodia primară asupra acestora. Ea ar putea pierde acest drept dacă nu este de acord să-l lase pe fostul soț să petreacă mai mult timp cu Maddox, de 16 ani, Pax, de 14 ani, Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12, și gemenii Knox și Vivienne, de 9 ani.

Judecătorul care răspunde de acest caz a decis că ”faptul că copiii nu au o relație cu tatăl lor le face rău”. Prin urmare, ”este esențial ca fiecare dintre ei să aibă o relație sănătoasă și puternică cu tatăl și mama lor”.

În această perioadă, Brad trebuie să petreacă separat timp cu fiecare copil (cel mult doi deodată) la o întâlnire. Cu fiecare dintre copii trebuie să se întâlnească de cel puțin două ori.

În perioada 27 iunie – 1 iulie, vedeta va avea dreptul să petreacă 10 ore pe zi cu copiii săi. Apoi, va sta patru zile consecutive cu copiii săi între 8 – 14 iulie.

În intervalul de timp 21 – 29 iulie, actorul din ”Fight Club” va petrece din nou timp cu copiii săi, în California, cât timp mama lor va rămâne la Londra. Mama lor se va ocupa de drumul lor până în Los Angeles, iar el va avea grijă de drumul de întoarcere, la Londra.

Negru pe alb! Iar pentru Angelina nu e deloc bine!

În actele de la tribunal se mai arată: ”Dacă copiilor minori nu li se permite să se întâlnească suficient de mult cu tatăl lor, se poate reduce timpul pe care îl petrec cu Jolie, iar Curtea să decidă ca custodia primară și-i revină lui Pitt”.

Vezi și Un nou scandal între Angelina Jolie și Brad Pitt. De ce se ceartă din nou cei doi actori: „Încearcă să ajungă la o înțelegere, dar ea nu e deloc fericită…”

Citește și: