La aproape 50 de ani de la lansarea primului episod din filmul de succes, actrița a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a decis să se retragă din serialul care a făcut-o celebră.

Victoria, ce a interpretat-o pe îndrăgita Pamela Ewing, soția lui Bobby, a povestit pentru revista People că atunci când a citit scenariul de la Dallas, ea a știut că filmul va fi un succes în SUA, chiar înainte să fie să dea audiția pentru rol. Cu toate acestea, nu se aștepta ca acesta să facă furori în întreaga lume, după lansarea din 1971.

„Când am dat audiția, deja mă îndrăgostisem de serial. Așadar, din momentul în care am citit scenariul am simțit că era ceva incredibil de special cu el și îmi doream foarte mult să fac parte din el. Nu-mi imaginam să nu fiu Pam”, a mărturisit recent Victoria pentru revista People.

Fosta actriță, în vârstă de 70 de ani, a continuat să joace rolul lui Pam Barnes – soția personajului lui Patrick Duffy -Bobby Ewing, timp de nouă ani înainte de a părăsi filmul în  1987. Principal  a explicat că o parte din motivul pentru care a decis să plece spectacolul a fost declinul rolului lui Pam, dar  și al scrierii serialului, în general, după primii de cinci ani. Atunci, au plecat unii dintre scriitorii cheie ai serialului, pentru că nu mai erau mulțumiți de contractul pe care îl aveau și nu au reușit să se mai înțeleagă cu producătorii.

În timpul celui de-al șaptelea sezon, Victoria a anunțat producătorii că vrea să părăsească serialul în maxim doi ani. Inițial, producătorii i-au respectat decizia, dar pe măsură ce ultima ei zi pe platou se apropia, ei au rugat-o să se mai gândească și să rămână în serial.

Au mers până la a-i  oferi un salariu per episod care ar fi făcut-o cel mai bine plătită actriță din televiziune, dar, în mod surprinzător,  a respins oferta.

Ea a decis să părăsească Hollywood-ul pentru  a-și îndeplini visul de a-și crea propria linie de cosmetice, care s-a dovedit un adevărat succes. După aproape trei decenii în care s-a dedicat exclusiv produselor ei de îngrijire a pielii, Principal Secret, actrița  s-a retras anul acesta din afacere pentru a se concentra mai mult pe evenimente caritabile organizate de fundația ei The Victoria Principal. Ea a devenit și o scriitoare de succes. A lansat până acum trei cărți despre frumusețe,  nutriție și diete.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, declarație halucinantă după ce a fost bătută de Alex Bodi: „Are nevoie doar de mine!”. Iată care a fost motivul pentru care a fost maltratată

De când nu și-a mai văzut Adrian Mutu fetele! Declarația fostului fotbalist