Doamna Beckham se gândește serios să-și mărească din nou familia, anunță revista citând o sursă din anturajul cuplului. Ea i-a spus lui Beckham că a inspirat-o vizita ei umanitară, în Africa, și că și-ar dori  chiar să adopte un copil, însă se pare că David nu e tocmai încântat de idee, având în vedere că după nașterea lui Harper a zis că nu mai vrea copii.

„David i-a cerut să-l mai lase un pic să se gândească, însă până la urmă probabil va face ca ea. De obicei, ea reușește să-l convingă”, a spus sursa.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care prințul William și Kate Middleton nu au anunțat încă numele celui de-al treilea copil

Fetița lor Harper merge deja la școală

Victoria este un pic tristă pentru că fiica lor, Harper, în vârstă de șase ani, este acum la școală și casa este goală fără ea, fapt pentru care ar vrea să fie din nou mămică. „Victoriei îi e dor să mai aibă un copil mic în casă și ar rvea să mai încerce să rămână iar însărcinată”, a declarat sursa.

Publicația mai notează că fosta cântăreață   e dispusă să renunțe la orice proiect de viitor, cum ar fi o reuniune a trupei Spice Girls,  pentru a-și îndeplini această dorință. Rămâne de văzut însă dacă reușeste să-și convingă soțul, având în vedere că Beckham a declarat încă din 2015 că nu-și mai dorește un alt copil.

Citește și: