Victoria Răileanu a vorbit în emisiunea „La Măruță”, despre despărțirea de tatăl copilului ei, actorul Conrad Mericoffer, explicând motivele care au dus la separare, dar și despre viața de după divorț, a unei femei singure și cu un copil și despre cât de mult a suferit în ultimul an.Actrița din VLAD a vorbit divorț, despre cum au gestionat relația pentru băiatul lor, Carol, precizând că în relația lor ea s-a simțit extrem de singură și abia acum a înțeles de ce mariajul lor s-a terminat.

„M-am simtit singură pentru că, mi-am dat seama la un moment dat, dar era prea târziu, eram foarte diferiți ca oameni și cât era dispus fiecare să dea într-o relație. Eu sunt genul de persoană care dau prea mult într-o relație și m-am simțit foarte singură. De aici a început declinul nostru și a fost brusc, a fost rapid”, a declarat Victoria.

Victoria și Conrad au divorțat, anul trecut, dar despărțirea este încă dureroasă pentru ei. De câteva luni au început să se apropie din nou de dragul fiului lor, dar rănile sunt încă deschise.

„După câteva luni de la despărțire ne-am apropiat pentru Carol. Noi vom face parte din viața fiecăruia pentru că-l avem pe Carol.”, a mai spus Victoria.

Captura-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Eu asta sunt. Asta am fost de fiecare data. E ok sa aveti o zi proasta. E foarte normal să te simți așa uneori. (…) Există soluții întotdeauna. Eu după ce m-am despărțit de Conrad am început procesul meu de vindecare. Am început să mă caut pe mine, să știu cine sunt. Am mers la terapie, recomand tuturor cereți ajutor dacă simțiți nevoia, mergeți la terapie. Nu va afundați în durere. Suferinta e doar un semnal, nu doar o consecință a ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus Vicki, precizând că uneori încă îi mai este greu să accepte că relația lor s-a terminat.

„Eram atât de departe unul de celălalt, încât orice afirmația mai venea de la celălalt nu era percepută așa cum trebuie. Amândoi am fost foarte răniți. Eram atât de departe, încât cred că mai trebuie să treacă timp ca să putem să vorbim despre ce s-a întâmplă. Rănile sunt încă deschise. ”, a mai spus Vicki.

În plus, Victoria a discutat și despre informațiile apărute în presa tabloidă, despre presupusa relație cu Adi Nartea, explicând că aceasta a fost un articol fals și nu și-a închipuit că o simplă prietenie între un bărbat și o femeie poate să facă atâtea probleme. Actrița a mărturisit că a fost nevoită să răcească relația cu Adrian Nartea.

„A trecut un an și patru luni de când mi-am luat viața în mâini. Ce înseamnă asta o să mă întrebați. Înseamnă că vreau să trăiesc într-un mod conștient. Să fiu lucidă și activă în ceea ce privește #mentalhealth-ul meu. Nu a fost ușor și uneori încă nu e. Dar oricât de greu ar fi eu nu renunț. NEVER! E prima dată în viața mea când mă simt eu și îmi place de mine.

O să fac zilele astea câteva postări speciale. Să le zicem intime. Toate despre mine și despre ce a însemnat drumul meu până acum. Am scris totul pe telefon. Instagram-ul nu mă lasă să pun tot textul pentru că e prea lung. Nu vreau să tai nimic din el așa că l-am împărțit în patru postări diferite. So bear with me. Sper ca măcar pe cineva să ajute.

Mai am un motiv pentru care scriu. Săptămâna trecută am aflat o veste îngrozitoare despre un coleg. A fost prea mult pentru el și a ales să renunțe la viață. Doamne, cine știe ce simțea? Ce-mi dau eu cu presupusul? Era un băiat bun, iubit de mulți, părea mereu binedispus, lucra în comedie. Dar trăia o depresie care l-a împins să termine cu viața.

Și de atunci tot stau să mă gândesc câți oameni au astfel de gânduri? Câți au avut? Câți o vor mai face? Da, nu vrem sa ne gândim la asta. Dar întrebarea mea este: Cum să nu ne gândim la asta? Întrebarea mea e: Ce pot să fac ca să ajut? Nu-l cunoșteam atât de bine pe colegul meu, dar dacă aș fi știut prin ce trece? Ce-aș fi făcut? Întotdeauna mi s-a părut că e mai ok să fii “penibil” și să dai un telefon, de exemplu, să spui “hei, uite, nu ne cunoaștem așa bine dar vrei să te scot la o plimbare?” decât să știu și să nu fac nimic din…jenă???

Ce mai pot să fac?”, a scris Victoria și într-o postare pe Instagram.

Citește și:

Prima reacție a lui Brad Pitt după auzațiile de violență domestică făcute de Angelina Jolie: „Are inima frântă”

Anunțul făcut de Anca Țurcașiu, la aproape un an de la divorț!