În 1991, a renunțat la serialul care a făcut-o celebră pentru a-și îndeplini visul de a-și crea propria linie de cosmetice, care s-a dovedit un adevărat succes, iar acum actrița a acceptat o nouă provocare.

Așadar, după aproape trei decenii în care s-a dedicat exclusiv produselor ei de îngrijire a pielii, Principal Secret, aceasta s-a retras din afacere pentru a se concentra mai mult pe evenimente caritabile organizate de fundația ei The Victoria Principal.

„După 30 de ani în afaceri cu cosmetice și 28 de ani ca președintele și fondatorul Principal Secret, mă retrag pentru a mă dedica full time muncii filantropice prin Fundația The Victoria Principal Foundation for Thoughtful Existence și pentru salvarea animalelor”, a declarat Victoria  într-un comunicat.

DallasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Victoria Principal iubește din nou

„A fost un privilegiu extraordinar să petrec atâția ani în afacerea cu cosmetice  și că am reușit să le atâtor oameni o piele frumoasă și sănătoasă”, a mai spus celebra actrița.

Partenerul ei de afaceri   Guthy-Renker, se va ocupa mai departe de compania  Principal Secret, în timp ce Victoria este încântată că va putea să se ocupe doar cu fundație, fiind implicată activ în evenimente caritabile și în campanii de protejarea a mediului. Ea se ocupă și de proiecte ce ajută animalele, spitalele pentru copii sau zonele ce s-au confruntat cu incendii devastatoare sau inundații.

De asemenea, fosta actriță a donat recent 100.000 de dolari petnru Crucea Roșie pentru a-i ajuta pe locuitorii din California care și-au pierdut casele în urma incendiilor de vegetație.

Vedeta trăiește acum la o fermă  din Arizona, unde își petrece timpul alături de animalele sale. Celebra actriță e activă pe rețelele de socializare, iar, în afară de imaginile de la fermă, aceasta publică și secvențe din reclamele produselor pe care le-a promovat, plus diverse amintiri din arhivă sau promovează cauzele caritabile în care este implicată.

Cât despre latura amoroasă, Victoria se pare că și-a găsit dragostea acum la bătrânețe, după ce mulți ani a preferat singurătatea pentru a se putea  dedice carierei.  În ultima vreme, actrița a fost văzută tot mai des cu Rick Osborn, un cameraman. Ei s-au cunoscut în 1990, erau buni prieteni, dar acum se pare că între ei lucrurile au devenit mai serioase, iar actrița pare foarte fericita. Cei doi au mai fost surprinși împreună și în 2017, în timp ce se plimbau ținându-se de mână pe o plajă din Malibu.

Foto: Profimedia/ Instagram/ Hepta

Citește și: