Celebra actriță are 72 de ani, dar nu-i dai mai mult de 40 de ani. Aceasta arată spectaculos și se pare că nici nu avea cum să fie altfel având în vedere că a devenit expertă în cremele pentru îngrijirea pielii și a scris până acum trei cărți despre frumusețe, nutriție și diete.

Recent, Victoria a explicat de ce a renunțat la actorie, deși se bucura de succes. Mai mult, pentru prima dată a dezvăluit motivul adevărat pentru care a părăsit serialul „Dallas”.

Papa Francisc a ajuns pe masa de operații. Suveranul Pontif a fost operat în mare secret. Care e starea luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Victoria a povestit pentru revista People că atunci când a citit scenariul de la Dallas, ea a știut că filmul va fi un succes în SUA, chiar înainte să fie să dea audiția pentru rol. Cu toate acestea, nu se aștepta ca acesta să facă furori în întreaga lume, după lansarea din 1971.

Victoria Principal a explicat de ce a decis să părăsească serialul „Dallas”

„Când am dat audiția, deja mă îndrăgostisem de serial. Așadar, din momentul în care am citit scenariul am simțit că era ceva incredibil de special cu el și îmi doream foarte mult să fac parte din el. Nu-mi imaginam să nu fiu Pam”, a mărturisit recent Victoria pentru revista People.

Fosta actriță, în vârstă de 72 de ani, a continuat să joace rolul lui Pam Barnes – soția personajului lui Patrick Duffy -Bobby Ewing, timp de nouă ani înainte de a părăsi filmul în  1987. Principal  a explicat că o parte din motivul pentru care a decis să plece spectacolul a fost declinul rolului lui Pam, dar  și al scrierii serialului, în general, după primii de cinci ani. Atunci, au plecat unii dintre scriitorii cheie ai serialului, pentru că nu mai erau mulțumiți de contractul pe care îl aveau și nu au reușit să se mai înțeleagă cu producătorii.

Rolul din „Dallas” putea să o transforme în actrița cel mai bine plătită

În timpul celui de-al șaptelea sezon, Victoria a anunțat producătorii că vrea să părăsească serialul în maxim doi ani. Inițial, producătorii i-au respectat decizia, dar pe măsură ce ultima ei zi pe platou se apropia, ei au rugat-o să se mai gândească și să rămână în serial.

Au mers până la a-i  oferi un salariu per episod care ar fi făcut-o cel mai bine plătită actriță din televiziune, dar, în mod surprinzător,  a respins oferta.

Victoria s-a retras și din afacerea cu produse cosmetice

Ea a decis să părăsească Hollywood-ul pentru  a-și îndeplini visul de a-și crea propria linie de cosmetice, care s-a dovedit un adevărat succes. După aproape trei decenii în care s-a dedicat exclusiv produselor ei de îngrijire a pielii, Principal Secret, actrița  s-a retras anul acesta din afacere pentru a se concentra mai mult pe evenimente caritabile organizate de fundația ei The Victoria Principal.

„După 30 de ani în afaceri cu cosmetice și 28 de ani ca președintele și fondatorul Principal Secret, mă retrag pentru a mă dedica full time muncii filantropice prin Fundația The Victoria Principal Foundation for Thoughtful Existence și pentru salvarea animalelor’, a declarat Victoria  într-un comunicat.

„A fost un privilegiu extraordinar să petrec atâția ani în afacerea cu cosmetice  și că am reușit să le atâtor oameni o piele frumoasă și sănătoasă’, a mai spus celebra actrița.

Partenerul ei de afaceri   Guthy-Renker, se va ocupa mai departe de compania  Principal Secret, în timp ce Victoria este încântată că va putea să se ocupe doar cu fundație, fiind implicată activ în evenimente caritabile și în campanii de protejarea a mediului. Ea se ocupă și de proiecte ce ajută animalele, spitalele pentru copii sau zonele ce s-au confruntat cu incendii devastatoare sau inundații.

Citește și: „Nu căutam dragostea, dar m-a găsit”. Patrick Duffy vorbește deschis despre noua sa iubire, la 72 de ani

Vă mai amintiţi de fermecătoarea Lucy din Dallas? Povestea ei de viață este cutremurătoare. Cum arată actriță la 45 de ani de la apariția filmului