Gabriela și Tavi Clonda au sărbătorit ziua fiicei lor în cadrul unui eveniment special. Pentru că vremea a fost de partea lor, fiind o zi călduroasă, ei au organizat petrecerea în curtea casei lor, unde invitații au stat pe pături. Toată curtea a fost decorată cu baloane și nu a lipsit nici Candy barul.

„Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, așteptata, dorită zi din viața mea. În momentul cand te-ai lipit de mine, am stiut ca nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trait pana atunci, a fost doar calea ce ma indrepta catre tine. Azi ma uit cu dragoste, bucurie si speranta la tine. Iti multumesc pentru toate lectiile din anul asta, iti multumesc pentru tot. La multi ani, Victoria! La multi ani, margotzica noastra iubita! #victorienii”, a scris Gabriela pe contul ei de facebook.

Tavi si GabiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu a fost arestat. A stat două nopți în arest. Detalii despre neplăcuta experiență

Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru fiica lui

Apoi, prezentatoare emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a dezvăluit ce a ales Victoria după tăviță după ce i-au rupt turta. „Pixul, oglinda si banii!!!”, a scris Gabriela.

Potrivit tradiției, în urma lucrurilor pe care le-a ales de pe tavă, micuța va fi deșteaptă, frumoasă și bogată.

„Fix acum un an viata mea s-a schimbat complet datorita tie..nu prea am stiut de capul meu in acest an dar tot ce stiu este ca te iubesc si ca dorinta mea cea mai mare si scopul meu in viata este sa te fac sa fii mandra de tatal tau!! La Multi Ani, ingerasul nostru!”, a scris și Tavi Clonda.

Citește și: