Modelul în vârstă de 50 de ani este cea care a făcut primul pas înspre fostul fotbalist, dezvoltând o adevărată fascinație pentru David Beckham. S-au întâlnit la mai multe evenimente în ultimele luni, iar prietenia lor a crescut văzând cu ochii, spun apropiații. De altfel, au și fost pozați în mai multe rânduri împreună, spre nemulțumirea Victoriei.

Helena Christensen e unul dintre cele mai mari modele din lumeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Mai mult, cei doi chiar au postat mai multe selfie-uri împreună, mărind nemulțumirea fostei componente a trupei Spice Girls, căsătorită de 19 ani cu David.

Victoria nu are un cui doar împotriva Helenei, aceasta nefiind singura prietenă celebră a lui  David. Unele dintre ele chiar suspect de tinere, așa cum este modelul Bella Hadid, de numai 22 de ani, cu care sportivul are de asemeni o relație apropiată.

La mai multe evenimente la care cei doi au participat, au fost pur și simplu nedespărțiți.

O sursă apropiată celebrului cuplu a declarat că ”Victoria e adesea supărată pe faptul că David e prieten cu femei celebre”.

”Bineînțeles că există gelozie!”, a mai spus aceasta.

O grămadă de ”prietene”

Victoria a întrerupt, de altfel, relațiile cu mai multe femei celebre, tocmai din cauza geloziei. Din 2004 nu mai vorbește cu Rebecca Loos și nici cu Rita Ora, Charlize Theron sau Rosie Huntington-Whiteley relațiile nu sunt prea bune.

În urmă cu șapte ani, cântăreața de operă Katherine Jenkins, de 38 de ani, s-a văzut obligată să dezmintă public faptul că ar avea o aventură cu David Beckham. Lesne de înțeles ce a simțit atunci Victoria și de ce nu privește deloc cu ochi buni astfel de ”prietenii”.

Vezi și Ce nu suportă David Beckham la soția lui, Victoria. Îl scoate din minți!

Citește și: