Victoria vrea să le arate tuturor că are o viață de familie perfectă, însă David a dat-o de gol că au probleme în mariaj și a vorbit deschis despre asta într-o emisiune TV. El a mărturisit că au un mariaj dificil care devine tot mai complicat. Cuvintele lui au rănit-o atât de tare încât a căzut în depresie.  Un apropiat de-al familiei Beckham a spus pentru presa din Marea Britanie că Victoria s-a internat la o clinică din Germania şi a plâns două zile fără oprire, după ce a văzut ce a declarat David Beckham.

Citește și: Își spun „Adio” după 20 de ani de căsnicie? David Beckham recunoaște că el și Victoria au probleme în mariaj

Vitoria Beckham s-a internat într-o clinică din Germania

„Când ești căsătorit pentru o perioadă atât de lungă, cum este cazul nostru, devine o muncă grea.A devenit un pic prea complica”, au fost vorbele pe care David Beckham le-a spus în interviu.

În urma acestui interviu, Victoria a plecat de acasă și s-a internat într-o clinică din Germania, în Baden-Baden. Renumită și pentru servicile sale de spa, clinica are numeroși medici specialiști și servicii medicale ce încep de la 140 de euro. Se pare că fosta Posh Girl a avut nevoie de numeroase tratamente de relaxare pentru a-și reveni.

Citește și: