În ultima vreme, David Beckham a fost surprins tot mai des înconjurat de femei frumoase, ce a iscat zvonuri că el și Victoria s-ar fi despărțit. Fostul fotbalist a fost surprins cu frumoasa Helena Christensen, de care pare foarte apropiat, dar și cu superba Bella Hadid, iar imaginile au scos-o din minți pe fosta Posh Spice. Aceasta a decis să ia atitudine și potrivit revistei Closer, și-a avertizat soțul că a întrecut orice măsură.

„I-a spus că i-a ajuns. Victoria i-a cerut lui David să nu mai petreacă atât de mult și să se comporte ca un bărbat însurat” , a declarat un apropiat al artistei pentru revista menționată. Mai mult, bruneta i-a spus că dacă tot vrea să iasă, să o facă în compania unor prieteni bărbați, ci nu înconjurat de femei frumoase.

Victoria și David Beckham sunt căsătoriți de 20 de ani

 


„Victoria i-a subliniat că ea nu a fost niciodată surprinsă vorbind cu bărbați singuri în public, fapt pentru care are aceeași pretenție și de la el. I-a reproșat lui David că nu se comportă ca un bărbat care are o soție acasă, și ar trebui să fie mai atent cu comportamentul lui în public”, a mai spus sursa.

 

Victoria și David au mers săptămâna trecută la un eveniment la National Portrait Gallery Gala,  iar artista nu părea deloc fericită, părând foarte distantă de soțul ei. Dacă fostul fotbalist nu-și schimbă comportamentul se pare că cei doi chiar vor ajunge la divorț. Cei doi sunt căsătoriți de de 20 de ani și au împreună patru copii, Brooklyn, 20 de ani, Romeo, 16 ani, Cruz, 13 ani, și Harper (7 ani).

 

Citește și: