Andreea Antonescu a fost recent invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, unde a făcut mai multe confesiuni din viața personală. Chiar dacă aceasta nu a vorbit punctual despre cauzele care au dus la despărțirea de tatăl micuței sale, Victor Vrînceanu, vedeta a făcut câteva insinuări, menționând că respectul se află printre lucrurile fără de care nu ar putea funcționa nicio relație, din perspectiva sa.

Mai mult, aceasta a dat de înțeles că fostul iubit s-a schimbat pe parcursul poveștii de dragoste. Dacă la început vorbele lui erau extrem de promițătoare și se potriveau cu așteptările artistei, pe parcurs, faptele au demonstrat contrariul.

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă.

Eu am valorile mele. Îmi place să respect oamenii din jurul meu și să arăt fiecărei persoane din viața mea cât este de importantă pentru mine. Iubire nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie și dorințe. Țin mult la nevoile mele.

Îmi place comunicarea deschisă. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase și blândețe, iar în momentul în care îmi dau seama că nu sunt pe drumul pe care mi-l doresc, mi-am dat seama că nu este o opțiune pentru mine.

De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu se duc în aceeași direcție. Și atât am de spus”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici.”

Victor Vrînceanu a avut o reacție, dar a fost una plină de eleganță

Fostul iubit al Andreei Antonescu și tatăl fetiței sale s-a arătat destul de deranjat de declarațiile făcute de solistă. Acesta susține faptul că ar putea oricând, la rândul său, să născocească diferite ipoteze și zvonuri, care să o pună pe vedetă într-o lumină nefavorabilă.

Cu toate acestea, bărbatul susține că nu va face asta, pentru că astfel de lucruri nu-i vor face deloc bine micuței, când va mai crește. Cu alte cuvinte, a dat de înțeles că el nu va vorbi despre motivele care au cauzat separarea.

„Întotdeauna când doi oameni se despart, fiecare are părțile lui de dreptate, dar și de vină. Ce ar însemna să încep să fac și eu insinuări prin presă și să născocesc tot felul de motive care nu au nimic în comun cu realitatea, din care să ies victimă? Unde s-ar ajunge?

Eu mă gândesc numai că fiica noastră, Victoria, se va face mare și va citi pe Internet toate aceste articole.

Or eu, ca părinte, nu mă simt confortabil să știu că la un moment dat copilul meu va vedea prin presă tot felul de răutăți și mizerii. Va crește, va avea colegi de grădiniță, de liceu și așa mai departe. De ce să fie supusă la răutăți și glume doar pentru că părinții ei vor să-și dea bobârnace după o despărțire sau caută cu orice preț atenția publicului?

Dacă Andreea nu e interesată de acest aspect, eu sunt.”, a declarat Victor Vrînceanu, conform click!.

andreea-antonescu-victor-vranceanu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ in spațiul public”

Mai mult, acesta spune că relațiile bune dintre cele două familii, dar și iubirea pentru micuța Victoria nu îi permit să o denigreze pe fosta iubită în niciun fel, în spațiul public.

În cele din urmă, acesta dă de înțeles că în declarațiile făcute de vedetă este vorba despre niște „orgolii personale”, semn că lucrurile între cei doi nu s-au încheiat în cele mai bune relații.

„Nu o judec, suntem adulți și fiecare trebuie să-și asume acțiunile sale. Însă eu n-am să fac așa ceva! Pentru mine pe primul loc sunt copilul meu și familia. Nu orgoliile personale.

Pe lângă asta, familia mea și familia Andreei sunt în relații foarte, foarte apropiate. Și din respect pentru această relație și pentru aceste două familii frumoase și civilizate, mă opresc aici cu declarațiile. Și vă rog și pe voi, colegii mei din presă, să nu mă mai căutați legat de astfel de subiecte mici.

Indiferent de ce va insinua Andreea de acum înainte, răspunsul meu e același: iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ in spațiul public”, a continuat el.

Vezi și Andreea Antonescu, botez de poveste pentru fiica ei, Venice Victoria. Cum s-au îmbrăcat și cum s-au distrat vedetele. Adelina Pestrițu, rochie de Oscar

Citește și:

Andreea Marin, mesaj de dragoste public pentru iubitul ei. Ce surpriză frumoasă i-a făcut „zâna”! I-a compus o poezie!

Nepotul lui Robert de Niro a murit la vârsta de 19 de ani. Fiica actorului e devastată: „Nu știu cum să trăiesc fără tine”