Pentru a arăta fanilor că se simte mai bine, el a ales să comunice în stilul care l-a consacrat, prin cântec. A postat pe Facebook un mesaj și un cântec la chitară, „de undeva, de lângă Marea Neagră”.

„Dragi prieteni, vă salut. Vă salut din plină convalescență, cu o voce de convalescență, dar m-am gândit că un cântec viu, proaspăt, ar putea să fie interesant pentru noi toți, mai ales că am trecut împreună printr-o Săptămână a Patimilor și, iată, ne aflăm într-o săptămână a luminii. Pentru voi toți, un cântecel”, a spus Victor Socaciu, într-un videoclip postat pe contul său de Facebook.

Victor Socaciu s-a luptat din greu cu Covid-19

Victor Socaciu a trecut prin infecția cu coronavirus, iar lupta nu a fost deloc ușoară. În data de 11 aprilie 2021, interpretul de muzică folk a fost internat de urgență, din cauza infecției cu noul coronavirus. Starea acestuia a fost una gravă, fiindu-i afectați ambii plămâni.

Victor Socaciu a dat mari emoții tuturor, mai cu seamă că are mai multe probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit în urmă cu mai bine de zece ani o intervenție de transplant de rinichi.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat, a debutat pe scenă în anul 1970, cu trupa rock Zodiac. Artistul a fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan.

Vezi și Victor Socaciu, infectat cu Covid, e în continuare la spital. Fiica lui a spus cum se simte acesta, la 68 de ani: ”Să ne rugăm pentru sănătatea lui!”

Citește și:

Motivul pentru care actorul Silviu Biriș vrea să îmbrace hainele preoțești: „Am simțit că sunt la pământ…”

Este de o frumusețe specială, fără operații estetice. Cum arată azi Claudia Cardinale