În presă s-a scris că artistul are plămânii afectați și are nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira.

CIAO.RO a stat însă de vorbă cu una dintre fiicele artistului. Potrivit acesteia, Victor Socaciu este acum în stare stabilă.

“Nu am starea necesară să vorbesc prea mult. Tata este stabil acum și mă rog să îți pot spune cât mai curând că este deja înapoi acasă! Apreciez mult gândurile tale bune! Să ne rugăm pentru sănătatea lui!”, a declarat Ana-Maria Socaciu pentru sursa menționată.

Ana-Maria Socaciu, în vârstă de 33 de ani, este fiica cea mică a cântărețului Victor Socaciu. Ana-Maria este rodul iubirii dintre Victor Socaciu și Elena, femeie cu care cântărețul a avut o relație de aproximativ doi ani, însă nu au fost căsătoriți.

Ana-Maria are o relație frumoasă cu tatăl ei, acesta fiind nelipsit de la evenimentele importante din viața fetei. Ana este căsătorită și are 2 fetițe superbe după care Victor Socaciu este topit.

Revenind la artist, acesta ar fi contractat virusul după ce a organizat, la Breaza, un spectacol de folk, cu public restrâns. Presa scrie că nu doar el s-a infectat cu Covid.

“Festivalul a fost pregătit pentru postura de online, pentru că asta ne oferă vremurile”, declara artistul înainte de eveniment. Deși Festivalul “Om bun”, ajuns la cea de-a 30-a ediție, s-a desfășurat online, în perioada 29-31 martie, au existat totuși și câțiva spectatori.

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, declara Victor Socaciu înainte de festival.

Vezi și Victor Socaciu, în stare gravă după ce s-ar fi infectat cu Covid la propriul festival

Citește și:

Cosmina Păsărin vorbește despre bărbați și copil. În ce moment al vieții este, la 38 de ani: ”Eu sunt genul acela de femeie care…”

Ce frumoasa e fiica lui Marius Moga!