Cancan informează că artistul în vârstă de 68 de ani este internat în spital, în stare gravă. Victor Socaciu are diabet și în urmă cu mai bine de zece ani a beneficiat de un stransplant de rinichi, donatoarea fiind o fetiță de 10 ani din Târgu-Mureş, aflată în moarte cerebrală.

Coronavirusul i-ar fi afectat grav plămânii și folkistul ar avea nevoie de oxigen, scrie sursa citată.

Victor Socaciu ar fi contractat virusul după ce a organizat, la Breaza, un spectacol de folk, iar, din cauza celorlalte probleme de sănătate, starea sa nu e deloc bună.

Și alte persoane, prezente la eveniment, s-ar fi infectat cu COVID-19

Victor Socaciu a organizat, la Breaza, un spectacol de folk, pe durata a trei zile, în perioada 29-31 martie. “Festivalul a fost pregătit pentru postura de online, pentru că asta ne oferă vremurile”, declara artistul înainte de eveniment. Deși Festivalul “Om bun”, ajuns la cea de-a 30-a ediție, s-a desfășurat online, au existat totuși și câțiva spectatori.

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, mai declara Victor Socaciu.

Vezi și Rică Răducanu s-a vindecat de COVID, la 74 de ani! În ce stare e soția lui

Citește și:

O recunoști? E o cântăreață de la noi: ”Credeam că e o chinezoaică”

E oficial! Nu va merge la înmormântarea prințului Philip