În timp ce Bianca a tot dat declarații despre despărțire, Victor a fost foarte discret în privința acestui subiect până acum.

El a vorbit despre despărțirea la provocarea colegei lui de platoul Andreea Mantea, care a început să vorbească despre relația dintre Brigitte și Ilie Nastase, care s-au tot împăcat și s-au despărțit, iar in cele din urma, au decis să își mai acorde o șansă.

Citește și: Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Victor Slav. Primele declarații despre tatăl copilului ei: „ A fost o decizie…”

Victor Slav susține că el și Bianca sunt în continuare prieteni și încă se iubesc

„Cum manevrezi o relație în care te tot impaci și te tot desparți? Tu cum ai proceda?”, a spus Mantea.

„La mine este simplu in momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grija de Sofia, care are acum 1 an si 8 luni. Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru ca acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grija de bunul curs al lucrurilor. În cazul nostru nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos”, a declarat Victor Slav, la WOWbiz.

Citește și: