”La mulți ani ființă dătătoare de viață! La mulți ani, femeie! La mulți ani, mama❤️”, a scris prezentatorul TV pe contul său de socializare.

”Wow… ce femeie frumoasaaaa”, ”La multi ani mamei tale, fetitei si sa- ti fea Domnul o sotie dupa sufletul si frumusetea ta”, ”Să fiți fericiți amândoi, și mama, și băiatul”, ”Ce mamă frumoasă ai” – sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le-au lăsat fanii pe contul său de Instagram, în prelincă la neașteptata fotografie.

Numai că toată lumea a rămas mirată de asemănarea fetiței lui Slav cu bunica sa: ”Ce bine seamănă fetita ta cu bunica!!!”, ”Sofia seamana si cu bunica”, ”Acum văd cu cine seamănă fetița ta”.

Ca de obicei, au existat și cârcotași. ”Păcat ca ți-ai stricat imaginea prin căsătoria cu o neica nimeni, cu o femeie ieftină”, e comentariul unui internaut, cu referire directă la Bianca Drăgușanu.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț, Victor Slav

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu, mama Sofiei-Natalia, a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei.

”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie, ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere.

Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, mai spunea Bianca Drăgușanu.

Vezi și Victor Slav o arată în sfârșit pe iubita lui. Femeia seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! ”Tot pe stilul… Ai niște gusturi proaste”

Citește și:

Anna Lesko, primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului ei: „Eu vreau să trăiesc!”

15 ani fără Laura Stoica. Ce i-a spus artista unei prietene cu o lună înainte să moară