Cum e să apari din nou, în mod constant, la TV, Victor?

Am făcut televiziune constant mulți ani de zile … Am avut doar o pauză de doi ani în care am făcut cu totul și cu totul altceva, pentru că așa am decis eu, dar am revenit într-un moment oportun, aș spune, deci lucrurile au intrat în  normal. Abia așteptam să începem un nou sezon „WOWbiz“!

Îți era dor de televiziune?

Erau momente în care pot să zic că mi-a fost dor, dar eram sigur că o să revin la momentul potrivit. Asta s-a și întâmplat!

 

Ce satisfacții îți aduce emisiunea „WOWbiz“?

Show-ul “WOWBiz” este o emisiune liberă, în care nu suntem constrânși în niciun fel și asta îmi place foarte mult. Este o emisiune live, care abordează subiecte diferite și, timp de două ore, avem „posibilitatea“ să trecem foarte ușor de la agonie la extaz.

Citește și: Edith Gonzalez a fost la un pas de moarte, dar acum după ce s-a vindecat de cancer îndrăgita actriță trăiește momente extrem de fericite

Victor Slav vorbește despre viața de tătic

Avantajele și dezavantajele de a fi parte din viața mondenă bucureșteană?

Faptul că ești cunoscut îți poate deschide anumite uși când ai nevoie, iar acest lucru reprezintă un avantaj. Dezavantajele au legătură cu expunerea excesivă și cu faptul că orice faci se interpretează. Revenind la avantaje, mă bucură enorm legătura cu publicul, cu cei de acasă, care ne privesc zi de zi la televizor. Îmi era dor de această întâlnire constantă cu telespectatorii.

 

Cum arată o zi din viața ta acum?

Mare lucru nu s-a schimbat în viața mea de acum, doar că de la ora 20:00 până la ora 1.00 noaptea nu sunt acasă. Acum nu mai apuc să-i fac băiță fetiței mele, lucru care îmi plăcea foarte mult, pentru că sunt la muncă. Cam atât s-a schimbat din punct de vedere al programului zilnic.

 

Ce face fiica ta?

Fiica mea crește, este plină de energie, face numai ce vrea ea, pentru că are o personalitate puternică. Iar noi suntem cât de mult putem lângă ea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 Acum, c-o ai pe Sofia, îți pare rău că n-ai avut copii mai devreme?

Da, cu siguranță, și cred că asta i se întâmplă oricărui om când are un copil, în sensul că-i pare rău că nu a făcut copii mai devreme.

Care e cel mai greu lucru la viața de tătic?

Să fii tătic nu cred că este foarte dificil. Sunt foarte multe lucruri frumoase prin care treci, stări, sentimente, momente desăvârșite și, dacă se întâmplă să întâmpini și lucruri mai greoaie, ele pier în fața celor frumoase. Noi avem noroc că Sofia doarme noaptea. Avem prieteni care sunt un pic „terminați“ din cauza oboselii, însă nu pot spune la fel și despre noi.

Dar cel mai frumos?

Cel mai frumos este sentimentul pe care îl ai ca părinte. Ultimul lucru la care ma gândesc noaptea, când mă culc, este fiica mea și primul care îmi vine în minte dimineața este tot ea.

Ce ai descoperit la tine de când ești tată?

În primul rând, se schimbă prioritățile. Este clar că primul și cel mai important lucru este copilul, pe locul doi tot copilul, iar tu ajungi să fii undeva pe locul trei-patru. Am descoperit că mă gândesc în primul rând la copil, înainte de orice decizie.

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Victor Slav își dorește un băiețel

Ce fel de persoană ai vrea să fie fiica ta?

Aș vrea să aibă “cei șapte ani de-acasă” și sunt conștient că asta depinde de noi, părinții.  Dacă acei șapte ani vor fi construiți cum trebuie, fetița noastră va fi un copil, apoi un adult de care societatea are nevoie.

Care sunt lucrurile pe care tu și Bianca le-ați schimbat de când aveți un copil?

Când am aflat că o vom avea pe Sofia, ne-am mutat într-o casă mai mare, unde fetița noastră are o camera a ei și avem și curte. Ne-am gândit că așa este bine pentru copil, în primul rând. Câteva schimbari au mai fost, de exemplu, că prietenii nu mai vin în weekend după o anumită oră, pentru că știu că doarme copilul, iar musafirii fumători folosesc terasa din curte pentru viciul lor. Prea multe lucruri nu s-au schimbat.

Dar ce ați păstrat ca rutină în cuplu?

Mai nou, de câteva luni, și Bianca și-a reluat mersul la sală, pentru că este o împătimită a sportului. La mine este deja o rutina.

Vă mai doriți copii?

Sincer, eu mi-aș dori să am și un băiețel. În general, o femeie nu-și dorește alt copil în primele luni după prima naștere. Ce va mai fi, vom vedea!

Dacă Sofia o să citească acest interviu peste 18 ani, ce-ai vrea să-i spui încă de pe acum?

 O să-i spun că sentimentele, în ceea ce o privește, care mă încercau acum 18 ani, nu s-au schimbat și nu se vor schimba nici după 30 sau 50 de ani. Ea este copilul meu pe care îl voi iubi toată viața, necondiționat.

Fără ce nu poate trăi Victor Slav? 

N-aș putea trăi fără copilul meu. N-aș putea trăi fără o familie, fără prieteni. Acestea sunt nevoile esențiale. În ceea ce privește lucrurile materiale, pot trăi fără orice.

Citește și: