Victor Slav este din nou singur. Prezentatorul TV și Selina au decis să pună capăt relației și asta încă de anul trecut. Cu toate astea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a decis să fie discret cu viața personală, astfel că abia acum a decis să vorbească despre ruptura dintre el și fosta iubită.

Victor Slav și Selina s-au despărțit în secret

Victor Slav a recunoscut că el și Selina au decis să meargă pe drumuri separate încă din luna septembrie a anului trecut.

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală”, a declarat vedeta.

Cu toate astea, Victor Slav a recunoscut că el și fosta iubită au rămas în relații bune, de prietenie, iar motivul despărțirii nu a fost o ceartă, ci faptul că punctele lor de vedere nu mai coincideau.

„Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. ”, a dezvăluit prezentatorul TV, conform cancan.ro.

Și el și ea și-au pierdut un părinte

Prezentatorul TV a mărturisit că Selina a fost alături de el, în momentul în care tatăl său s-a stins din viață, fulgerător, în urmă cu doar câteva luni. Totodată, vedeta a precizat că și fosta iubită trece printr-o perioadă asemănătoare cu tatăl său și încearcă să-i fie cât mai mult aproape, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

„A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei.

Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav, în doliu

Victor Slav trece prin momente grele, după ce părintele său s-a stins din viață. În urmă cu aproximativ patru luni, chiar înainte de Crăciun, tatăl său, care nu era în evidență cu vreo problemă de sănătate, s-a stins în urma unui infarct care a precedat o embolie pulmonară.

Victor Slav recunoaște că este devastat de durere și este o altă persoană de cât și-a pierdut tatăl. Cei doi aveau o relație foarte strânsă, iar durerea este de nedescris, mai ales că bărbatul nu avea nicio problemă medicală gravă, care să-i aducă sfârșitul.

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii, o embolie pulmonară”, a mărturisit prezentatorul TV pentru aceeași sursă.

Și mama lui Victor Slav este bolnavă

Victor Slav a mărturisit că nici mama sa nu se simte foarte bine și a umblat cu ea pe la diverse spitale.

„A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea Sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, ne-a mai spus acesta.

Prezentatorul TV a precizat faptul că își dorește să petreacă Paștele alături de fiica sa, Sofia, și de mama sa.

„Vreau să o vadă și mama. Vedem cum facem, mereu a petrecut de Sărbători cu ambii părinți”.

Victor Slav și Bianca, față în față la 9 ani de la sivorț. Ce i-a transmis prezentatorul TV fostei soții

Recent, Victor Slav s-a întâlnit față în față cu fosta soție, Bianca Drăgupșanu, în noua ei emisiune, ”Detectorul de minciuni”. A fost supus unui tir de întrebări, vorbind despre partenerele sale dificile. Ce a spus a lăsat-o fără replică pe fosta soție, mama fetiței sale.

Astfel a avut loc o întâlnire de gradul zero între cei doi foști soți, care s-a lăsat cu dezvăluiri surprinzătoare.

Bianca Drăgușanu a început emisiunea în forță și l-a luat la întrebări directe și personale pe tatăl fetiței sale. Concret, blonda a dorit să știe câte partenere de-ale lui Victor Slav s-au dovedit a fi femei dificile în relația cu el.

Mai în glumă, mai în serios, Victor Slav a mărturisit că toate partenerele sale de viață s-au arătat a fi femei dificile, dar mărturisește că tuturor le-a făcut față și astfel a ajuns să fie în prezent bărbatul de care este tare mândru.

Însă, Bianca Drăgușanu nu s-a mulțumit doar cu atât și a continuat cu seria întrebărilor intime, dorind ca Slav să dezvolte subiectul. Prezentatoarea a dorit să știe dacă și ea se încadrează în categoria femeilor dificile care au trecut prin viața lui Victor.

Și astfel, surprinzător sau nu, Victor Slav i-a dat o replică la care nimeni nu se aștepta, dar prin care Bianca a apreciat sinceritatea acestuia.

Concret, fostul soț i-a mărturisit că ea nu a fost o femeie dificilă în anumite perioade, ci, din punctul său de vedere, de-a lungul întregii relații.

Bianca Drăgușanu: Dar am și eu o curiozitate. Eu când am fost dificilă? Că suntem prieteni, ne știm de ceva vreme.

Victor Slav: Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit.

Bianca Drăgușanu: Chiar îți mulțumesc pentru sinceritate!”, a fost o parte dialogul celor doi din emisiune.

Vezi și Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Victor Slav, Cătălina. Frumusețea s-a moștenit în familie!

Citește și:

A murit primul soț al Ancăi Pandrea! De ce nu s-a dus la înmormântarea lui văduva lui Iurie Darie

Monica Tatoiu, atacată cu pietre de un elev: „Băiete, pot să te și omor, dacă vreau”