Pe 4 ianuarie, de la ora 20:30, PRO TV îi aduce în premieră absolută pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminița Gheorghiu, Andreea Vasile și Sergiu Costache în casele tuturor românilor. Producția românească eveniment ”Deschide ochii” va aduce în cele 6 episoade, începând de luni, povestea plină de intrigă a unui avocat nevăzător, cazuri incredibile în instanță și detaliile picante din viețile personajelor principale.

Vor putea fi urmărite câte două episoade ale poveștii care pune accentul pe aventurile și intrigile prin care trece avocatul orb, Horia Barbu, interpretat de Victor Rebengiuc.

Sprijină oamenii care nu au suficienți bani

Într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare, doar el, un orb, poate privi dincolo de aparențe.

”Interpretez rolul unui avocat dedicat justiției, dreptății, un avocat care este alături de oamenii simpli, care își găsesc cu greu dreptatea, pentru că nu au suficienți bani. Marea provocare pe care am avut-o cu rolul a fost faptul că am avut de interpretat un personaj lipsit de vedere, a trebuit să mă documentez. Am fost în asociații de nevăzători și am cunoscut oameni absolut minunați, de o generozitate fără margini, optimiști, tonici, care m-au inspirat în vedere cu acest personaj. Am jucat cu mare plăcere alături de actori buni, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Luminita Gheorghiu și alți câțiva tineri extrem de talentați. Iar Iura Luncașu, regizorul serialului, a fost la înălțime, modul în care a desfășurat lupta noastră cu rolurile a fost magnific.”, a declarat Victor Rebengiuc despre serialul ”Deschide ochii”.

Credit foto: Pro Tv