Eric s-a maturizat și a îmbătrânit chiar sub privirile faniilor în serialul „The Young and the Restless”, așa cum se numește serialul în engleză,  care a fost difuzat prima dată pe data de 26 martie 1973 pe canalul TV american CBS, iar în prezent a ajuns la peste 11.000 de episode.

Victor Newman din „Tânăr și neliniștit” a împlinit 78 de ani! Actorul uimește cu fiecare apariție a sa. Iată cele mai recente imagini cu elSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Eric Braeden a devenit scriitor

Eric Braeden avea doar 32 de ani când a început să joace în celebrul serial, iar acum ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani pare că timpul a sta în loc pentru el. Suplu, elegant și impunător, Eric arată la fel de bine ca în tinerețe, și-a păstrat farmecul și nu-și arată deloc vârsta. Doar părul cărunt ce îl mai dă de gol, în rest actorul este neschimbat, după cum se poate observa și în cele mai recente imagini cu el.

Braeden reușește să-și împace cu succes cariera de actor cu cea de scriitor. El și-a lansat și cartea, „I’ll Be Damned’, denumită după lozinca personajului său. Actorul rememorează în paginile cărții momentele de când și-a început cariera și cum a evoluat și vorbește și despre performanța lui uluitoare de a juca de mai bine de patru decenii într-un serial.

Citește și: