Epuizarea se citește deja pe chipul concurenților din jungla dominicană și, pe lângă lipsa mâncării și a produselor de igienă, iată că se ivesc și alte necazuri. Fetele, mai ales, încep să aibă probleme cu tenul și chiar să se umfle la față, din cauza excesului de cocos și de orez, după cum a explicat un medic, AICI.

Pielea lor, odinioară fină și întreținută prin saloanele de înfrumusețare, este acum plină de vânătăi, de coșuri, bubițe, iritații, zgârieturi sau arsă de soare. Vica Blochina (47 de ani) și multe alte concurente sunt de nerecunoscut fără machiaj și fără filtre, dar asta nu scuză jignirile care, iată, au venit din partea unor bărbați.

Luptătorul MMA Alin Chirilă, din echipa Războinicilor, a avut o remarcă urâtă la adresa Vicăi Blochina, despre care a spus că e „Regina României în variantă veche”. Kamara nu a rămas impasibil și și-a apărat colega. „Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie. E urât să-i vorbești așa unei femei. Să-ți fie rușine”, l-a avertizat Kamara.

vica-blochina-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vica Blochina: „Sper să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun”

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 25 de ani. Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, alături de o trupă de balet din Lituania. La Melody l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar și așa a început relația lor interzisă. Vica i-a fost amantă vreme de 16 ani.

Vica a devenit vedetă în ziare după ce i-a intentat lui Piți proces de paternitate, pentru recunoaşterea lui Edan, născut în 2007. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan. Acum, băiatul se înlețege perfect cu tatăl lui și stă mai mult în casa acestuia.

”Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a povestit Vica, fericită că a adus punct, dar tristă pentru că echipa ei a pierdut. Fosta balerină a făcut la Survivor și o dezvăluire emoționantă, care are legătură cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan (15 ani).

Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el”, a spus Vica, gâtuită de emoție.

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică

Citește și: Maria Constantin, despre condițiile de igienă de la Survivor: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”. Ce au avut voie să își ia de acasă

Citește și: Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din perioada în care era dansatoare la Melody. Ce făceau Iliescu, Năstase sau Becali în celebrul club